Karl Lagerfeld mirisi

  Slavni dizajner čiji je svijet u crnim i bijelim tonovima, vrlo prepoznatljiv i jednostavan, nedavno je predstavio dva nova mirisa: Karl Lagerfeld eau de parfum za žene i eau de toilette za muškarce prepoznatljivi su ne samo po izgledu - elegantnom dizajnu, već i po inzistiranju na korištenju najkvalitetnijih sirovina za miris.

   

  bottle-embed 2785617a


  Za ženski EDP parfumeri Christine Nagel i Serge Majoullier stvorili su elegantno cvjetno-zeleni miris, koji se otvara s notama svježeg limuna, pojačanog baršunastom breskvom prije nego se pretvori u bouquet ruža, magnolija i plumerija. Za kraj su ostavljene note mošusa i ambre koje mirisu daju onaj taman, strastven završetak.

  Za muški EDT parfumer Jean-Christophe Hérault se okrenuo aromatičnoj paprati. Bezvremenski i moderan u isto vrijeme, miris sačinjavaju lavanda i mandarina ojačane notama jabuke i listova ljubičice. Privlačan i senzualan, miris završava opojnim notama sandalovine i amber koji daju mirisu elegantan završetak.

   


  Karl-lagerfeld-fragrance

   

  - Dizajn bočice je istovremeno moderan i klasičan. Mislim da je sada pravo vrijeme za njega. Kombinacija moderne tehnologije i nježan dodir klasičnog stakla nam predstavljaju unikatnu bočicu - komentirao je Karl Lagerfeld. Ispod poklopca se nalazi srebrni okvir koji podsjeća na Karl Lagerfeldove ovratnike na košuljama. - Miris je poput mode, samo za nos - više je puta izjavio dizajner.

   

  karl1