KEEP MOVING // Andrijana Subotić Pjajčik @ ETNA MAAR predstavlja jesensku kolekciju

  Inspirirana urbanim, suvremenim ženama i stilovima, autorica brenda ETNA MAAR predlaže praktične komade u crnoj i bijeloj izvedbi.

  etna maar 2

  Kao dašak army stila u novoj kolekciji Keep moving je i neodoljiva maslinasto zelena koja svake jeseni osvaja scenu. No, kod nje je vojnički stil u znaku mekoće tekstila, ublažene vibre.

  etna maar 1a

  - Divim se ženama koje koračaju samouvjereno i hrabro i ne zaustave u neočekivanim situacijama koje mogu promijeniti životni put, već odlučno krenu dalje i nastave hodati u nekom drugom smjeru. Ispunjava me kreiranje odjeće za takve žene, trudim se stvoriti komade koji pokazuju osobnost, laskaju tijelu i pritom ne sputavaju u pokretu – istaknula je Andrijana Subotić Pjajčik.

  etna maar 4

  Etna Maar u ovoj kolekciji nudi više modela mekanih oversize kaputa u crnoj boji i jedan zanimljivi kaput s dva lica izrađen od kvalitetnog, podstavljenog materijala koji štiti od vjetra i niskih temperatura – objavio je brend.

  etna maar 7

  Haljine su specijalnost dizajnerice, u njima uživa te ih donosi kao ideju na razne načine.

  etna maar 6

  Materijali su mekani, od viskoze do pletiva te pamuka i raznih mješavina koje i na prvi pogled djeluju ultra ugodno. Razni se krojevi pojavljuju i kao hlače – djeluju drugačije, dinamično, kao klasika s twistom. Za klasičarke posebnog stila tu je bijela košulja u formi chic tunike.

  Fotografije: Igor Emil Horvat
  Make up Ivana Bilanđija Bily

  etna maar 3

  etna maar 5

  etna maar 3a