KIDS FASHION WEEKEND // šareno i stylish sa stavom

  Nikad slađi, nikad veseliji i konačno, nakon dužeg vremena, mali, slatki manekeni prošetali su pistom Kids Fashion Weekenda. Zahvaljujući dobrodošlici u čarobnom prostoru Hoću knjigu Megastorea, naši mali manekeni šetali su u obući i odjeći Froddo te nam pokazali odjeću Sinsay, Modne kućice Dizzy i Okaidi. Sve smo to “uhvatili” Canon kamerom.

  SINSAY 2

  Sinsay odgovara na potrebe svojih kupaca nudeći im najnovije trendove po atraktivnim cijenama. Kolekcije su dizajnirane tako da nude svakodnevni izvor inspiracije za teenagere i mlade žene, kao i muškarce koji preferiraju ležerni urbani stil. Ponuda brenda također uključuje udobnu i funkcionalnu odjeću za majke te šarmantnu odjeću i modne dodatke za djecu. Sinsay ponudu nadopunjuju elementi za uređenje interijera, linija dekorativne kao i kozmetike za njegu.

  Modna kućica Dizzy je poznati hrvatski brand dječje odjeće koji se proizvodi u malim serijama od kvalitetnih pamučnih materijala. Predstavili su se preslatkom kolekcijom haljina za djevojčice koja nas uvodi u čaroliju Adventa.

  FRODDO 1

  Prilagođeni dječjoj svakodnevici, Okaidi proizvodi se mogu prilagoditi obliku tijela svakog djeteta. Svi isti, svi su veseli, a opet svi su različiti u ovo blagdansko vrijeme. Fashion Teams klinci su prošetali pistom u njihovoj božićnoj kolekciji. Sloboda pokreta je nešto što je važno, pa se naša ekipa, odmah na snimanju, poigrala i drvenim igračkama iz bogatog Lidlovog asortimana. Pomno dizajnirane drvene igračke, prepoznatljive po specifičnim i didaktičkim materijalima, djeci će pomoći u stjecanju određenih znanja i vještina, a sve to uz zabavan rad i igru.

  Jedan od najpoznatijih brendova cipela za djecu, ali i odrasle, Froddo, pokazao je ovom kolekcijom koliko se brine o okolišu, ali i zdravlju djece. Svaka njihova cipelica je proizvedena na ekološki način bez štetnih tvari i spojeva.

  MODNA KUĆICA DIZZY 7

  I kako bismo sve to memorirali, ali i djeci podijelili pokoju uspomenu, pobrinula se vesela ekipa Kids Fashion Weekenda u suradnji s Canonom.

  Kids ekipu možete sresti i na subotnjoj špici. Zaigrajte nagradni kviz i zasladite se čokoladom svoga djetinjstva - Seka&Braco!

  Produkcija revije:
  Kids Fashion Weekend Zagreb
  Fotografi & Snimatelji: Saša Jungić i Benjamin Striker
  Video sniman Canon EOS R5 aparatom
  Modeli: Fashion Team Kids Profokus Make up & Hair Team

  OKAIDI 5