KingDome / prva hrvatska glamping kupola

  U sklopu Tjedna dizajna, koji se ovih dana održava na niz zagrebačkih lokacija, predstavljena je naša prva glamping kupola KingDome - jedinstven proizvod koji predstavlja geodezijsku kupolu opremljenu domaćim dizajnerskim proizvodima i namještajem. Glamping, kampiranje na glamurozan način, pruža istinski odmor na divljim i egzotičnim mjestima, daleko od hotelskih resorta i naselja, ali u punom komforu - u kupoli, s potpuno opremljenima kuhinjom i kupaonicom, a istovremeno na osami, s pogledom i nadomak moru, jezeru, skijalištu ili golf terenu.

  KingDome01 fotografija Marjan Zivic cr


  KingDome je razvila tvrtka Kupole bolje od šatora, a realiziran je u suradnji s 11 hrvatskih proizvođača namještaja i produkt dizajnera te arhitektonskim studijem Dizzconcept, te izložen kao dio postava Tjedna dizajna Zagreb. Proizvod čine geodezijska kupola promjera 7m i površine 40m2, portabl kuhinja, potpuno opremljena kupaonica, kompletan namještaj, te precizna tehnička dokumentacija, koja implementaciju proizvoda čini čistom i jednostavnom.
  Prilika za pustolovni glamping uz more pruža se već ovog ljeta, kada se KingDome postavlja na nenaseljeni otok Mali Mišjak, jedan od dalmatinskih otoka.

  Foto: Petar Santini i Marjan Živić

   

  KingDome03 fotografija Petar SantiniKingDome08 fotografija Marjan ZivicKingDome12 fotografija Petar SantiniKingDome09 fotografija Petar SantiniKingDome11 fotografija Petar Santini