KLISAB denim reciklaža // patchwork u svim tonovima plave

  Ovu sezonu Klisab otvara upcycling kolekcijom Denimdenim2, donosi definirani, jasni patchwork skrojen od traper komada raznih formi. Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić napravili su 10 novih kreacija spajanjem dekonstruiranih traperica te se poigrali slaganjem plavih elemenata na figuru kako bi osmislili novu etapu vlastitog stilskog potpisa.

   KLISAB DENIMDENIM2 12

  Njihov način rada dokazuje da su već 'doktorirali' patchwork, kreiraju ga već sezonama. Tako su nastali razni motivi, plavi pigment je usklađen ili pak u nekom kontrastu. Traper je zahvalan na tom području, uvijek je moderan i kompaktan kao tekstil, daje razne mogućnosti. A cufanje i razni nedovršeni rubovi, super su za blago pankerski dojam.

  KLISAB DENIMDENIM2 1

  Na svijetu ima previše robe, a denim je uvijek dostupan, stoga je ovo jedna od onih kolekcija koja će zasigurno imati još nastavaka.

  Bazična ponuda je vrlo jasna - košulje, majice, haljine, kravata. Plus bucket hat.

  KLISAB DENIMDENIM2 11

  Svako traper poglavlje našeg cool brenda donosi nam ideje o nosivosti, inovaciji i kombiniranju, ali i dobroj konstrukciji koju treba poznavati. A Klisabovci su u tome već prepoznati više puta.

  Fotograf: Filip Koludrović
  Stilist kose: Mijo Majhen za Keune Haircosmetics
  Make-up: Saša Joković za Estée Lauder
  Styling: Ana Nikačević s asistentom Filipom Paljakom
  Modeli: Anica (Faith Model Management) i Max.
  Producent: Nikola Beban

   KLISAB DENIMDENIM2 5KLISAB DENIMDENIM2 6KLISAB DENIMDENIM2 7KLISAB DENIMDENIM2 8KLISAB DENIMDENIM2 9KLISAB DENIMDENIM2 10

  KLISAB DENIMDENIM2 2KLISAB DENIMDENIM2 3