KRIE DESIGN // nakon revija diljem svijeta, Kristina Burja otvorila butik u centru Zagreba

  Krie Design butik dao je Gundulićevoj jednu stylish notu – otvoren prije par dana, prostor je uređen u zlatno-zelenom tonu, ima volte unutar kojih se nalaze štenderi s prepoznatljivim dizajnom Kristine Burje. Njezine pletenice na rukavima, fluidne haljine s plise detaljima, kreacije u raznim veličinama, animal print i snažne boje nude predobre stvari za svaki party ili neku fensi prigodu. Ima tu i čistog minimalizma u crnoj, naravno!

   

   Yjai2ag- Protekle tri godine posvetila sam jačanju i pozicioniranju brenda te razvijanju cijele priče o meni izuzetno važnom održivom razvoju u modi, a povezala me s Green Fashion Weekom koji promiče upravo te vrijednosti i ljudima iz branše diljem svijeta koji imaju isti cilj. Održala sam revije u Abu Dhabiju, Los Angelesu, Las Vegasu, Dubaiju, Rimu i Milanu, ali nikada nisam zapostavila domaću publiku s kojom oduvijek imam poseban odnos. Zahvalila bih se predivnim ženama koje prepoznaju moj dizajn i biraju ga za svaku prigodu. Zbog njih sve to ima smisla – istaknula je Kristina na otvorenju butika. Usput najavljuje još jednu reviju, ovoga puta u Portugalu.

   Yjai2ag

  Krie Design karakterizira nota glamura, no istovremeno stvari su udobne, lagane i praktične jer Kristina radi za žene koje rade, žele biti stylish i žive aktivno. Iako mnoge zvijezde obožavaju i nose njezine kreacije, ipak su haljine, jakne i odijela koja imaju poštenu dozu nosivosti njezin najjači adut. Kristina jako pazi na konstrukciju i materijale, što je kod dizajnera ključno. Kod nje ćete naći i jedan odjevni predmet u više veličina, a dostupan je i custom made dizajn.

   Yjai2ag

  Krsitina u svom novom prostoru

   Yjai2ag Yjai2ag Yjai2ag Yjai2ag Yjai2ag