Kristalna rašpica / njega za zdrave nokte

  Kristalna rašpica zapakirana u baršunasti etui i ukrašena Swarovski kristalima je potvrda da najbolje stvari ponekad dolaze u malim pakiranjima.

   

  obr prva

   

  Upravo kristalna rašpica slovi kao prvi izbor za njegu noktiju, upotrebljava se za manikuru, pedikuru i uklanjanje kožice. Pomaže oblikovanju tankih, krhkih i lako lomljivih noktiju. Zahvaljujući načinu izrade i gustom punjenju ne uzrokuje mikro-oštećenja na površini nokta i ne lomi ga, već vrlo nježno zaglađuje i precizno oblikuje rub nokta. S dvije brusne strane mogu se oblikovati i prirodni i umjetni nokti, bez straha od pucanja i trošenja rašpice.  Zbog svoje izdržljivosti, jednostavnog održavanja higijene, dugotrajnosti i sigurnosti kristalna rašpica je često izbor profesionalnih kozmetičara. Nakon korištenja rašpica se može isprati u toploj vodi i spremna je za novu uporabu.

  Crystal Vision kristalna rašpica je pravi modni dodatak svakoj kozmetičkoj torbici. Ukrašena je Swarovski kristalima i dolazi u čak 13 boja. Može se kupiti u Crystal Vision poslovnicama u Gajevoj 1 ili City  Centeru East i West.

  Upravo jedna od ovih divnih rašpica bit će sljedeći poklon u našem mjesečnom darivanju za komentiranje! Stay tuned.

  CIJENE:
  Mala rašpica: 74 kn
  Velika: 96 kn

  2