KRISTINA BURJA @ KRIE DESIGN // nova eko kolekcija DARE TO WEAR multifunkcionalnih haljina i outfita

  - Moda je zabavna. Naš stil i ukus za odjeću mijenja se s vremenom i to nas vuče da istražujemo. Naši modni odabiri često potaknu razgovor s drugima ili komentare na društvenim mrežama. Mlađe generacije nam pokazuju put, oni pametno koriste modu jer snažno odražava ono što oni jesu i jednostavan je način za povezivanje s drugima. Za istinske zaljubljenike u modu ne postoji strah od neuspjeha ako eksperimentiraju, a taj moto živi i naša Lućana Mirko koja je i zaštitno lice kampanje – istaknula je dizajnerica Kristina Burja.

  Lucana 5

  Burja za svoj Krie Design donosi eko dizajn te je dio internacionalnog projekta Green Fashion Week, koji je pod pokroviteljstvom UN-a. Dizajnerica već osam godina na GFW-u predstavlja Hrvatsku te koristi eko tekstil. Predlaže kreacije bazičnih boja koje lijepo ističu tijelo, igrajući se 'cut-out' detaljima.

  black 3

  - Danas je napokon svima jasno da je proizvodnja pamuka jedan od najvećih zagađivača i potrošača prirodnih resursa, dok je primjerice tkanina dobivena recikliranjem plastike u potpunosti održiva. Recikliranjem ambalaže dobivamo vlakno za tkaninu koja je ugodna i nosiva, a na kraju priče, znamo da smo pridonijeli očuvanju naše planete – zaključila je Burja.

  Lucana 6

  Predstavlja praktičnu i multifunkcionalnu capsule kolekciju od tkanine nastale reciklažom plastičnih boca.

   black 2black 4black 5black 6Lucana 1Lucana 3Lucana 2