L'INTERDIT EAU DE PARFUM ROUGE // cvjetni buket ukrašen crvenom narančom

  Givenchy otvara novo parfemsko poglavlje, inspirirano vatrom i senzualnošću. Eau de Parfum Rouge L’Interdit kreirali su mirisni znalci Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal.

  tap nm duo linterdit edpr 2021 inter a4 screen rgb without layout 145010

  Mirisna priča donosi gorući crveni akord: Izvorni cvjetni buket obuhvaćen je toplinom prodorne crvene naranče. Drvene bazne note s akcentima vetivera i pačulija, stapaju se s ležernom slatkoćom sandalovine stvarajući gorući, osjetilni potpis – objavio je Givenchy.

  Elegantan, upečatljiv dizajn bočice poprima tamnocrvenu nijansu, pojačanu sjajem srebrnog L’Interdit logotipa. Kada se otvori, grimizno crvena boja s potpisom Huberta de Givenchyja upotpunjuje ovo ženstveno pakiranje.

  sp press interdit rouge mannequin inter 2021 a4 screen rgb without layout 144234

  U skladu s politikom odgovornosti prema društvu i zaštiti okoliša, Givenchy ima kampanju Dare to Reinvent: - Sastojci potječu iz sektora koji se obvezuju minimizirati svoj utjecaj na okoliš i osigurati pristojne radne uvjete za lokalno stanovništvo. To vrijedi za jasmin, koji se bere u Indiji i prati iz poljoprivrede. Što se tiče đumbira iz Nigerije, on prolazi kroz hladnu ekstrakciju prirodnim postupkom. Na kraju, sandalovina dolazi iz tvrtke u Novoj Kaledoniji koja koristi destilaciju vode za vađenje nafte, promiče lokalno zapošljavanje i sudjeluje u projektima pošumljavanja – javlja prestižan brend.

   

  tap nm cross linterdit edpr 2021 inter a4 screen rgb without layout 145008