L'ORÉAL PARIS Panorama maskara @ Esplanade // maksimalne trepavice inspirirane Parizom i Eiffelom

  Zagrebački hotel Esplanade ugostio je sinoć mega maskaru - impresivne statue Eiffelovog tornja i nove Panorama maskare ponosno su stajale nasred Smaragdne dvorane.

  DSCF4740

  - U Smaragdnoj dvorani koja je odisala pariškim chicom, najveću je pažnju privukla šestometarska instalacija Eiffelovog tornja, simbola Pariza, koji od 1889. godine plijeni pažnju i privlači posjetitelje da s njegova vrha pogledaju panoramu francuske prijestolnice. Stoga je to zanimljiva poveznica s Panorama maskarom koja pruža neodoljive trepavice koje privlače pažnju gdje god da se pojavite - objavljeno je.

  DSCF4762

  - Ultra fleksibilna četkica s kombinacijom vlakana različite dužine doseže do svake trepavice od unutarnjeg do vanjskog kuta, razdvaja ih i pruža volumen bez grudica i razmazivanja uz pomoć formule obogaćene s 5% StretchFlex kompleksom. U samo jednom potezu trepavice su izduljene i vidljivo podignute! - objavljeno je.

  Claudia Anticevic

  Claudia Antičević

  Kako biste u potpunosti iskoristili sve performanse koje ova maskara nudi, potrebno ju je ispravno i nanijeti. Nanosi se prvo na kutove trepavica kako bi se postigao učinak očiju koje izgledaju veće, zatim se prođe četkicom kroz sredinu za potpuni panorama volumen, a rezultat su trepavice izdužene do maksimuma.

   DSCF4774