La Vie est Belle Lancôme // 10 godina mirisa koji je ujedno simbol sreće

  Lancôme slavi 10 godina kultne parfemske vode La Vie Est Belle. Ovu obljetnicu 2022. godine brend je obilježio i početkom novog razdoblja za Lancôme kao brend mirisa.

  5N8A1877

  - Sreća je udaljena samo jedan korak. Sve što trebate učiniti je zakoračiti. Život kreiramo sami. Učinite ga prekrasnim - slogan je koji nas inspirira.

  Od trenutka kada je brend Lancôme 2012. predstavio novi miris za žene, njegova pozitivna poruka i originalnost, odnosno gurmanska nota irisa s bogatom povijesti u industriji parfema, oduševile su žene diljem svijeta te ga učinile vlastitim parfemom. Formula postaje miris sreće.

  Koraljka Spremić Brand Business Leader Lancôme 2
  Koraljka Spremić, Brand Business Leader Lancômea

  - La Vie est Belle je stekao simbol kultnog mirisa, na svjetskom i našem tržištu. Uspjeh leži u savršenoj kombinaciji samog mirisa obogaćenog irisom i bočice s ugraviranim osmijehom, glavnog lica svih ovih godina- Julije Roberts te branda iz kojeg je nastao. Ove četiri komponente stvorile su jedan od najprodavanijih mirisa koji već 10 godina simbolizira Lancômeovu filozofiju sreće! Ovom proslavom željeli smo zimski dan u studenom pretvoriti u proljeće. Dress code je zabranio crninu te smo se glazbom, cvijećem u društvu najbližih suradnika podsjetili da je Život uistinu lijep! - izjavila je Koraljka Spremić, Brand Business Leader Lancômea.

   5N8A1819

  Priča o uspjehu parfemske vode La Vie est Belle nadilazi njegov neodoljiv miris, a započinje u najljepšem uvjerenju koje Lancôme želi podijeliti sa svijetom: Život je lijep. Deset godina kasnije, kada slavimo rođendan našeg legendarnog mirisa, vrijeme je da promotrimo njegov značaj u današnjem svijetu.

  Lancôme team

  Lancôme team 

  Više od stotinjak gostiju proslave u restoranu Eateria ponijelo je uspomene i jedinstvene poklone.

  5N8A1421

  Umjetnica Maya Beus tijekom cijele večeri upijala je i bilježila glamurozne stylinge i trenutke koji su ovjekovječeni kroz mirisne modne portrete u akvarel tehnici.

   

  @dubravkapz #perfect #perfume #lancome #lancomelavieestbelle #custommade ♬ Lights Are On - Tom Rosenthal

   

  Naravno, večer posvećena kultnom mirisu ne bi bila potpuna bez same parfemske vode, pa su uzvanici kao poklon primili i vlastiti primjerak legendarne bočice s dodatkom gravure rađene ručno, tijekom trajanja eventa.

  5N8A0748

  5N8A0835

  5N8A0796