LAVANDA, PISTACCIO, JAGODA I BIJELA KAVA // VANNA nosi sočne boje fine klasike brenda DeLight

  Pjevačica Vanna lice je nove kolekcije brenda DeLight, a od favorita na fotkama ističe kapute, odijela i atraktivne boje. Osnova krojeva je klasika, no elegantnim linijama dodane su boje koje silueti daju posebno atraktivan dojam. Nijanse pripadaju mirisnoj lavandi, sočnoj jagodi, neutralnoj bijeloj kavi i efektno zelenoj - kreacije su vizualno raskošne.

  Vanna x DeLight 09

  - Andrej je ime prepoznatljivog DeLight kaputa. Riječ je o kaputu na vezanje bez kopčanja, koji već sezonama ‘grije’ žene koje žele izgledati atraktivno, a pritom se žele zaštiti od hladnoće. Upravo je spoj funkcionalnosti i lijepog izgleda, ‘tajni sastojak’ koji ga čini toliko popularnim – javlja brend.

  Vanna x DeLight 08

  - Ove sezone u kolekciji se nalaze i 3 nova modela. Bertilla je jedan od njih, a posebnim ga čine dvostruko kopčanje, naglašena kragna i elegantna dužina do koljena. Dostupan je plavoj, beige, crnoj i boji lavande. Kaput Linda novitet je koji će svojim jednorednim kopčanjem i remenom u struku osvojiti sve modrene klasičarke jer mu je baza modificirana inačica balonera, ali u najfinijim zimskim tkaninama. Prekrasna smaragdno zelena, uvijek dobrodošla beige nijansa te nepogrešiva tamno plava i siva s kariranim uzorkom, čine ga savršenim modnim odabirom za ove hladnije dane. Treći novitet je kaput Angela koji svojim profinjenim izgledom pristaje svakoj figuri te siluetu tijela čini iznimno damskom. Dostupan je u veličinama od 38 do 48, krase ga klasične i uvijek IN – crna i beige – objavio je Delight.

  Fotografije i postprodukciju fotografija kampanje potpisuje Matea Smolčić Senčar, a kreativno vodstvo i styling Davide Rossetti. Make-up je radila Sanja Agić. 

   Vanna x DeLight 01Vanna x DeLight 02

   

  Vanna x DeLight 03Vanna x DeLight 04Vanna x DeLight 07