LES ÉMAUX Festive edition // sofisticirani, jednostavni glamur u crnoj i bijeloj – od rukavica do mega plisea

  Dizajnerski dvojac Les Émaux na chic način preuveličava stvari, istakne neke dimenzije ili naprosto poveća ključni detalj. Kreativna igra donosi neke nove vizure.

  les em62

  Primjer tog momenta u novoj su kolekciji plisirani rukavi na maloj haljini, čime se igraju siluetom i njezinim ženstvenim okvirom. Za festive dane predlaže kolekciju fluidnih komada koje na kampanji nosi Paula Sikirić.

  les em8

  - Oversize kaputi i blazeri u neizostavnom “houndstooth” uzorku ili plisse transparentna haljina, korzeti ili možda “little black dress” s predimenzioniranim rukavima pronalaze svoje svjetlo pod reflektorom kao protagonisti ovogodišnje kolekcije – javljaju Nino Sablić i Kristijan Žakić.

  les em61

  Kolekcija je glamurozna i basic, od male crne haljine do kaputa karakterističnog motiva, koji je oversized i odlično odgovara danima slavlja, ali i nekim dosadnim trenucima kojima treba stilski boost. Tu je i top nježno nabranog satena, meko grli tijelo.

  les em3

  “Još dok smo bili u procesu završavanja kolekcije, Paula je bila na fittingu kako bismo definirali pojedine outfite i dogovorili finese. U jednom trenutku, Paula je toliko jako vrisnula od euforije da nam je srce stalo od brige, da bi na kraju ispalo da je to bila uzbuđenost i sreća. To nam je bio i više nego dovoljno da budemo ekstatično sretni sa ishodom svega što smo do tada izdizajnirali – objasnili su.

   les em4

  Kampanju je fotografirala Kristina Vrdoljak, make-up potpisuje Ivana Lončar, oblikovanje kose Katica Topčić za Kevin Murphy, dok je stilistica kampanje Ana Nikačević te asistentica stiliste Nela Kliček Porobija.

  les em1

  les em7

  les em11

  les em54

  les em16

  les em512

  les em12

  les em984