LJETNE BOJE & NIJANSE // retro okviri za ultimativnu stilsku eleganciju

  Boje podižu raspoloženje te stilu daju posebnu notu, nosimo ih kako bismo obilježili vlastiti imidž. Među top trendovima su nijanse žute, plave i smeđe, obilježili su modne smjernice ove sezone. Nastavljaju se na odjeću te krase modne dodatke, obožavamo ih na sunčanim naočalama.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1 Copy

  FOTO: ZEPTER

  Naočale s lećama u boji nosimo ne samo kao sunčane, već i kao dio kreativnog, individualnog stila.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER

  Osim što našem stilu daju tu osobnu notu, jer moda je danas dio života i lifestylea, naočale nove generacije imaju važniju ulogu.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER6

  Gledanje kroz njih utječe na naš nivo opuštenosti, što je ključno u današnje vrijeme stresnog života. Moment relaksacije time postižemo i tijekom dana, kad god poželimo.

  Ove su leće i više nego dobrodošle u svakodnevnim aktivnostima, bez obzira radi li se o odmoru ili poslu te užurbanom danu u uredu.

  z156

  Tijekom evolucije, čovjek se adaptirao na difuznu sunčevu svjetlost, kao i na visoko-energetsku UV i visoko-energetsku vidljivu svjetlost. Ove svjetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili skrivamo te smo stalno pod stresom.

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Hyperlight Eyewear su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER11 Copy

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:
  Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
  Omogućavaju bolju oštrinu slike
  Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  Utiču na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  z3

  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:

  Zaštitni sloj sa obje strane stakla.
  Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
  Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  Fulerenski sloj s obje strane stakla
  Stakla CR 39