LOKOMOTIVA summer 21 // LANA PULJIĆ u potrazi za savršenom ljetnom stylish uniformom

  Baza Laninih kreacija su haljine i odijela, no detalji poput otvora i 'cut-out' elemenata daju im dinamiku, simulirajući trenutke za - luftanje.

  lana summer 1

  - Produkt moje imaginacije uvijek je odraz mojeg unutarnjeg senzibiliteta u kombinaciji s raznim vanjskim inputima. U ovoj kolekciji puno pažnje posvećeno je odabiru materijala koji su me uvelike inspirirali svojom teksturom, bojom, težinom i načinom na koji se kreću i padaju. Većinom su to svila, lan, viskoza i pamuk, savršeni za vruće ljetne dane. Haljina je kraljica kolekcije, a većinom prevladavaju oversized lagani i lepršavi modeli u kojima je ugodno provesti cijeli dan, bez obzira na temperaturu. Osim haljina – besprijekorno krojena odijela ponovo su prisutna, ovog puta u raskošnoj boji slonovače i sa elaboriranim detaljima na leđima i rukavima. Također i dalje radimo traperice po mjeri, koje su u ovoj kolekciji postale malo kraće i još malo razigranije – komentirala je Lana.

  lana summer 4

  Kao i uvijek, forma je igra volumena, Lanina konstrukcija uglavnom je u okviru udobnosti i klasične elegancije, kod nje se pojavljuju i mašne i volumeni. Ponekad je volan toliko velik, odijeva tijelo i čini ga lijepim poput cvijeta.

  lana summer 6

  Njezini blejzeri imaju notu romantike, izlaze iz okvira strogoće te ih autorica omekšava blagim linijama. Haljine su idealne ne samo za party, već i neki casual dan, na odmoru ili u stilu bezbrižnih dana.

  lana summer 8

  Apstraktni motiv i igra tonovima plave ističu se u kombinaciji s rozim tonovima i maksi kreacijama koje dizajnerica često predlaže.

  lana summer 3


  Novu kolekciju možete razgledati na Instagramu @lokomotiva_bylanap, Facebooku Lokomotiva @lokomotivabylanap, web site-u www.lokmotivaworld.com, te osobno u showroomu na adresi Bauerova 22 dogovorom na broj 098-918-6629.

  Foto: Sara B. Moritz
  Mua: Simona Antonović
  Hair: Salon Glamour

  lana summer 2lana summer 5lana summer 10lana summer 7lana summer 9