Maison Francis Kurkdjian // BACCARAT ROUGE 540 evocira gustoću i prozirnost kristala oko tri elementa

  Godine 2014., u povodu 250. obljetnice Baccarata, suradnja s Maison Francis Kurkdjian ugledala je svjetlo. Tijekom njihovog susreta, tajne iza kultnog grimizno crvenog kristala inspirirale su stvaranje ovog jedinstvenog mirisa - Baccarat Rouge 540.

  U zadivljujućoj metamorfozi, prozirni kristal postupno se stapa s 24-karatnim zlatnim prahom na 540 stupnjeva Celzijusa (1004°F) i postaje jarko crven: to je rouge à l’or (crveno od zlata). Tako je rođen Baccarat Rouge 540.

  MFK Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum Key Visual

  Prvo izdana u ograničenoj seriji od 250 numeriranih kristalnih boca, tajanstvena i zarazna sila Baccarat Rouge 540 brzo je postala opsesija. Jedva godinu dana kasnije, miris je tada predstavljen u kultnoj bočici Maison Francis Kurkdjian i od tada je ostao glavni dio Maisonove mirisne garderobe, uz svježe i cvjetne parfeme kao što su Aqua Universalis i À la rose, te intenzivnije, sočne mirise kao što su OUD satin mood i dvojac Gentle Fluidity.

  Sada dostupan kao eau de parfum, extrait de parfum i bogat izbor mirisnih rituala, Maison Francis Kurkdjian poziva da se osvrnete na inspiraciju koja stoji iza kreacije slavljene diljem svijeta koja ostaje neponovljiva.

  MFK Baccarat Rouge 540 200ml Mood visual

  Baccarat Rouge 540 evocira gustoću i prozirnost kristala oko tri svojstvena daha: mineralnog daha, daha vatre i daha znanja, kao da ljudske ruke razgovaraju s čarolijom prirode.

  Poput prave alkemije osjetila, njegov grafički, visoko zgusnuti olfaktorni potpis donosi cvjetne, jantarne i drvenaste note inspirirane procesom spajanja kristala. Prozračne strane jasmina i intenzivno blistavi šafran nose mineralne note AmbroxanTM - evocirajući ambergris - i drvenaste, lagano začinjene tonove crvenog cedra.

  MFK Baccarat Roge 540 EDP EXT Mood visual

  Jedinstvena formula, suptilna i pedantna ravnoteža, tajanstvena i iznimna kreacija koja je sada postala neusporediva ikona.

  Olfaktivne note: drveno-jantarno-cvjetne
  Sastojci: hedione (izaziva note svježeg jasmina), šafran, jantarno-drveni akord (AmbroxanTM),
  akord cedra.

  Eau de parfum – natural spray 200ml (6.8 fl.oz.), 70ml (2.4 fl.oz.) bočice
  Travel set/ zlatni Globe Trotter s refilima 5 x 11ml (0.37 fl.oz.)
  3 x 11ml (0.37 fl.oz.) refili
  70ml (2.4 fl.oz.) mirisno ulje za tijelo
  70ml (2.4 fl.oz.) miris za kosu
  350ml (11.8 fl.oz.) mirisni gel za ruke i tijelo
  350ml (11.8 fl.oz.) mirisni losion za tijelo

  Baccarat Rouge dostupan je u Martimex parfumeriji na Trgu bana Josipa Jelačića 11, Zagreb.

  MFK Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum Mood Visual