MAKE-UPgrade // 4 palete koje imaju sve što nam treba!

  Catrice je lansirao limitiranu kolekciju paleta: kompaktni puderi imaju nijanse za svako lice, paleta holo highlightera daje predivan glow, paleta ruževa otkriva mogućnosti miješanja i raznih finisha, a artist paleta sjenila ima 16 nijansi! Kolekcija će biti dostpna u Bipi.

  CAT big palettes

   

  FILTER IN A BOX PHOTO PERFECT FINISHING PALETA
  Svaka od 4 boje ima svoju namjenu: plava hvata svjetlost, roza osigurava dašak svježine, žuta uravnotežuje tamnije površine i stvara topli svjetlosni efekt na licu, smeđa osigurava proljetni izgled. Sve boje je moguće koristiti individualno ili miješati prema potrebi. U paleti se nalazi i highlighter.
  010 Camera Ready, 79,90 kn

  CAT big palettes

  GALAXY IN A BOX HOLOGRAPHIC GLOW PALETA
  U njoj dolaze 4 kompaktna highlightera u bijelim, rozim i breskvastim nijansama koji će naglasiti lice i tijelo. U paleti je i prozirni highlighter koji se može koristiti i kao podloga. Prozirno sjajilo za lice kompletira paletu i omogućava dewy wet look effect.
  010 Out of Space 79,90 kn  CAT big palettes

  LIP ARTIST PRO PALETA RUŽEVA
  Prostor za miješanje, dvostruki aplikator i širok izbor nijansi čine ovu paletu ultimativnim adutom za bezbrojne izglede. Crna, bijela, tri bazne nijanse kao i deset nijansi sa svilenkasto-matiranom završetkom od nude do tamne boje mogu se miješati.
  010 IndividuaLIP, 79,90 kn

  CAT big palettes

  PROFESSIONAL ARTIST PALETA SJENILA ZA OČI
  16 dugotrajnih, visoko pigmentiranih sjenila s rasponom završetka od mat do svjetlucavog ujedinjenih u jednoj paleti. Od neutralnih tonova do intenzivnih boja, paleta nudi nijanse sjenila s suptilnom teksturom za različite izglede.
  010 The Key Piece, 79,90 kn

  CAT big palettes