MAKE-UPgrade // stigao je Pretty Vulgar, brend s predivnim RETRO pakiranjima

  Maskara koja podsjeća na zlatnu krletku, ruž u retro stylingu, highlighter koji evocira stara ogledala ili paleta s vintage detaljima? Ima još toga dosta, jer Pretty Vulgar, novi simpa brend stigao je u Douglas. Predstavljen je jučer u jednako atraktivnom ambijentu – zagrebački bistro Gluten totalno je rozi. - Proizvodi ne sadrže sulfate i parabane, a odlikuju se hranjivim sastojcima poput vitamina i hijaluronske kiseline koja hidratizira, na primjer u maskari. Maslinovo, jojobino i kokosovo ulje nalazi se u ruževima i sjajilima - objavljeno je povodom predstavljanja.

  Clara Tena predstavnica Pretty Vulgara

  Šminka za prave princeze! I one koje se tako osjećaju...

   Clara Tena predstavnica Pretty Vulgara

  - Uzbuđeni smo zbog dolaska kolekcije na tržište Hrvatske i jedva čekamo vidjeti reakcije kupaca. Nadamo se kako će prepoznati kvalitetu naših proizvoda i postati dio naše obitelji - izjavila je Clara Tena (lijevo), predstavnica Pretty Vulgara na promociji. Radi se o kolekciji od 23 make-up poslastice – tu su ruževi, rumenila, palete, highlighteri, maskare, sjajila... sve ljepše jedno od drugog!

  Clara Tena predstavnica Pretty VulgaraClara Tena predstavnica Pretty VulgaraClara Tena predstavnica Pretty VulgaraClara Tena predstavnica Pretty VulgaraClara Tena predstavnica Pretty Vulgara