MAKE_upgrade SUPER GLOW // URBAN DECAY ima novitete – super sjenila, sjajni fiksator, kristalne olovke...

  Sjenila Stoned Vibes bogata su pigmentima i sjajnim česticama, a nijanse su inspirirane kristalima u bojama i zemljanim tonovima.

   UD Stoned Social LinkPost 05

  Paleta sjenila za oči Stoned Vibes dostupna je na Douglas.hr, a krajem rujna će biti dostupna u Müller parfumerijama na lokacijama Trg Josipa bana Jelačića, Arena Centar, Joker Split, Korzo Rijeka i Supernova Zadar. Cijena: 400 kn.

  072020 STONED INTHEWORLD B1A7453 RT Crop

  All Nighter Ultra Glow - novi sprej za fiksiranje šminke sadrži već omiljenu i legendarnu formulu All Nighter, ali s dodatkom sastojaka koji kožu čine blistavom i sjajnom. Sprej je obogaćen hijaluronskom kiselinom i ekstraktom agave koji hidratizira kožu i osvježavaju je.

  All Nighter Ultra Glow Setting Spray

  Ovu vegansku i dugotrajnu formulu koja drži makeup postojanim želimo nositi svuda i iznova. Fiksator šminke u spreju All Nighter Ultra Glow (preporučena maloprodajna cijena: 237 kn) će do kraja rujna biti dostupan u odabranim Müller parfumerijama i na douglas.hr.

   072020 STONED INTHEWORLD B1A7440 RT Crop

  Stoned Vibes Highlighter – formula je obogaćena turmalinom koji čini teksturu highlightera kremastom i baršunastom te omogućava jednostavnu aplikaciju. Nesvakidašnji, 3D kristalni oblik novog highlightera nanesite na vrh jagodica, lice i dekolte, za instant dobru energiju. Cijena: 289 kn, douglas.hr.

   UD Stoned Social Carousel2 02

  Stoned Vibes 24/7 olovke za oči: Kultna i višestruko nagrađivana olovka za oči je kremasta i vodootporna, a sada dolazi u 4 nove metalik nijanse. Olovke su formulirane s 50% hidratizirajućim sastojcima, za dugotrajan, kremast i ugodan osjećaj na očima. Cijena: 163 kn, douglas.hr

   072020 STONED INTHEWORLD DSCF8013 RT CropUD Stoned Social LinkPost 01