MAKEOVER poslovnice Zlatarne Dodić @ CCONE WEST

  Zlatarna Dodić preuredila je prostor u zagrebačkom City Center One West.

  Uz posebnu gošću Ninu Badrić koja je ujedno lice kolekcije Dodić Diamonds, predstavljen je makeover poslovnice. U nježnim tonovima, s predivnim nakitom, prostor je prava slika romantične, luksuzne elegancije.

  Dodić foto 502

  - Velika pažnja posvećena je mjedenim detaljima koji odražavaju ugodan dekor cijelog prostora. Svi elementi novouređenog interijera djeluju u skladnoj harmoniji s kristalnim predmetima i luksuznim nakitom – objavljeno je.

  Dodić foto 513

  Preuređenje, od visine stropova do odabira boja i vrsta kvalitetnog materijala, odražava činjenicu da se "koncept fizičkog maloprodajnog prostora stalno razvija i mijenja", rekao je Franjo Dodić - pretvarajući njihove poslovnice u gostoljubive prostore koje pozivaju posjetitelje bez obzira kupuju li nešto ili ne.

  Dodić foto 507

  Renovirani interijer mješavina je moderne estetike glatkih ploha, sjajnog mramornog poda i
  vitrina koje istodobno djeluju suvremeno, ali i pomalo retro.

  Franjo Dodić Nina Badrić Filip Dodić

  Franjo Dodić, Nina Badrić, Filip Dodić

  Posebna gošća večeri bila je pjevačica Nina Badrić. Nina je ujedno ambasadorica najnovije kampanje Dodić Diamonds koja slavi autentičnost, glamur i tradiciju, a svaki komad u kolekciji povezuje jedina ambicija - potaknuti samopouzdanje i osjećaj slobode.

  - Luksuzni brendovi stalno razmišljaju o novim načinima poboljšanja usluga i pažnje prema klijentima. To je koreografija koja se stalno dotjeruje – naglasio je Filip Dodić.

  Dodić foto 324

  Dodić foto 516

  Dodić foto 566