MEN's_LIFE // miris mediteranskog krajolika označen esencijama hrastovine, breze i pačulija

  Mirisi su putovanja, uspomene i osobni doživljaj - novi adut Missoni Parfum pour Homme stiže iz poznate talijanske kuće i inspiriran je osunčanim mediteranskim krajolikom. Drvenast, svjež, pun kontrasta, ovaj dragocjeni miris odražava note i karakter Sredozemnog mora – objavila je danas kuća Missoni.

   MissoniParfumPourHomme 100ml pack cr

  KOMPOZICIJA
  Lišće, zeleni limun i đumbir s ružičastim pomelom stapaju se s bezvremenskim, aromatičnim notama lavande, voćnim notama Pomarose (malajske vodene jabuke) i laganim dodirom jasmina. Baza sadrži note sandalovine sa senzualnim dodirom pačulija, hrastovine, breze i mošusa. Olfaktivna obitelj - fougere, aromatično-drvenasta.  
  Nakon duge odsutnosti s tržišta muških mirisa, dizajneri kuće stvorili su svjež, živahan i blistav miris dizajniran za zavodljivog i elegantnog Missoni muškarca.


  BOČICA I PAKIRANJE - Novi miris Missoni pour Homme dolazi u crnoj boji okrunjen elegantnim metalnim čepom s magnetnim zatvaračem. Koristeći najsuvremenije tehnike, čep je ugraviran u gotovo skulpturalnom stilu s prepoznatljivim cik-cak motivom.

  Cijene mirisa: EDP 30 ml 339,20 kn, 50 ml 429,50 kn, 100 ml 569,70 kn.


  Missoni pour Homme kolekcija obuhvaća i liniju proizvoda za kupanje i njegu koja se sastoji od: losiona za brijanje (385,10 kn), balzama za nakon brijanja (295,20 kn), deo spraya (279 kn), deo sticka (195 kn) i gela za tuširanje (259 kn).

   

   MissoniParfumPourHomme 100ml pack cr

  MissoniParfumPourHomme 100ml pack cr