Men's LIFE / plava faza

  Plavom bojom igra se slavni repper Kendrick Lamar u novom dizajnu za Reebok Classic, dok Kenzo donosi neodoljivo plavetnilo mora i inspiraciju svježinom u limitiranoj ediciji osvježavajućeg mirisa L'Eau Electric Wave.

  Shot 13 036Shot 13 141Shot 14 020


  Nastavljajući fuziju urbane glazbe i popularnog lifestyle branda, Reebok Classic i multi-platinasti Kendrick Lamar, popularni američki reper i tekstopisac, predstavljaju sjajan makeover bezvremenskih Classic Leather tenisica inspiriran svojim rodnim gradom Comptonom u Kaliforniji – objavio je Reebok. Kao svojevrsni hommage, Lamar modificira Classic Leather u pročišćenu estetiku igrajući se s crvenom i plavom bojom. Limitiranu tenisicu ističu i inicijal “K” kao Kendrick, obrnuti bod koji se proteže od prstiju do pete, kao i plavi detalj na jednoj tenisici, dok je na drugoj crveni. Model je dostupan od 1. srpnja 2016. samo u Not Ordinary Sneaker Storeu u Zagrebu, Tkalčićeva 4, po cijeni od 749 kn.

  reebok


  Frajer koji voli plavu svježinu danas bira ljetnu Kenzo L'Eau Electric Wave ediciju. Miris je inspiriran svježinom vode, potpisuju ga slavni Olivier Cresp i Dora Baghriche-Arnaud. U fokusu su ružičasti grejp, citrus yuzu, srce čime menta i zelena jabuka, a u srcu su ružino drvo i tonka. Cijena EDT 50 ml je 445 kn a može se kupiti isključivo u Douglas parfumerijama.

  kenzo