Men's Week / od Foo Fightersa do sporta

  Foo Fightersi ove godine slave 20. godišnjicu svog hvaljenog debitantskog albuma iz 1995. godine. Nakon što su se izgradili u jedne od glavnih i vodećih atrakcija stadionskih i arena koncerata u svijetu, legendarni bend kojeg čine Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett i Pat Smear prodao je do danas preko 20 milijuna albuma i osvojio brojne nagrade, uključujući čak i 11 Grammyja.

  Foo Fighters1

  Foo Fightersi su oduvijek bili beskompromisni što se tiče kvalitete zvuka i poznati po pro-aktivnoj demonstraciji najviših standarda u audio tehnologiji bilo uživo na turneji, u vlastitom 606 studiju (sadrži besmrtnu Neve konzolu sadržanu u Grohlovom Sound City dokumentarcu) ili u raznim legendarnim studijima u kojima se snimao aktualni album benda, Sonic Highways.

  Foo Fighters2

  U međuvremenu, od  2013. godine Sony je širio svoju ponudu kompatibilnih proizvoda visoke razlučivosti punih jedinstvenih audio tehnologija te uspostavljao suradnje u cijeloj glazbenoj industriji kako bi širio High-Res zvuk rezolucije - format koji vjerno reproducira izvornu snimku i omogućuje korisnicima da uživaju u glazbi na način na koji su umjetnici to uistinu zamislili i namijenili.

  Među brojnim suradnicima Sony upravo Foo Fighterse smatra osobito važnim partnerima s velikim potencijalom za prenošenje nevjerojatne privlačnosti i vrijednosti zvuka visoke rezolucije publici diljem svijeta.

   

  MAN DOUBLE 01 HR

  Zgodni Francuz Adrien Sahores stao je pred objektiv Giampaola Sgure za novu jesensku Replay kampanju: na mostove se popeo u rokerskoj jakni i trapericama, specifičnom umivenom buntovnom stilu popularnog talijanskog brenda.

  MAN SINGLE 01 HR

  Kampanja je obilježena crno-bijelim portretima u chiaroscuro tehnici s vizurama New Yorka u pozadini.

   

  Nivea4

  Luka Bulić posjetio je Niveinu radionicu Neka odrastanje bude dječja igra, a osim njega, s familijom  je stigla i Doris Pinčić. Mjesto radionice bio je Centar Mladih Ribnjak a organizatori Savez Društava Naša djeca Hrvatske i Društvo Naša djeca Maksimir. Volonteri i socijalni pedagozi Saveza društava Naša djeca Hrvatske nastavit će provoditi besplatne edukacije za roditelje diljem Hrvatske kroz srpanj i kolovoz na kojima će prenositi znanja stečena kroz dva ciklusa edukacija održanih u prethodnoj fazi projekta.

   

   


  Ivan Antunovic

  Ivan Antunović, jedan od voditelja projekta Pokreni se, zove sve zainteresirane na energični kružni trening, ove subote 18. srpnja 2015. na zadarski Pozdrav suncu. - Veselimo se vježbanju sa Zadranima. Prekrasna lokacija pored Pozdrava Suncu, tik uz Jadransko more, treningu  daje jednu novu dimenziju, a ukazat ćemo i na prednosti vježbanja uz more, kao i u njemu. Pozivam sve da nam se pridruže i uče od najboljih hrvatskih stručnjaka! - izjavio je kineziolog Ivan Antunović.