Men's Week / P. Smith jeans, Lenny Leica, Sony…

  Dečkima se ovih dana predlažu cool Sony Bluetooth slušalice i crne jakne iz kolekcija Paul Smith jeans i Reserved, a jedan je glazbenik ostvario super suradnju – Lenny Kravitz i Leica, legendarni fotoaparati, zajednički su osmislili novi, prekrasan model. Lenny osim pjevanja voli i fotkanje, pa se sada može pohvaliti kako ima vlastiti Leica aparat, a za njime će zasigurno poludjeti i brojni ljubitelji vintage dizajna.

   paul smith SS15 JEANS 13 cr

  Paul Smith jeans kolekciji koja je od ovog proljeća, uz sve Paul Smith footwear linije te Paul Smith London apparel, dostupna ekskluzivno u Heraldi for men storeovima. Inspiraciju za novu jeans kolekciju Paul Smith je pronašao u urbanoj surferskoj i skateboard kulturi karakterističnoj za 60-te godine prošlog stoljeća, s posebnim naglaskom na motive s fotografija popularnog fotografa američkog Time magazina, Billa Eppridgea, koji je svojom kamerom zabilježio rane dane anarhističkog pokreta.

   Leica M P Special Edition 35mm Lenny Kravitz right b 1445x878

  Lenny je prvi foto-aparat dobio od oca, te ga taj hobi prati kroz život… Novi Leica aparat omotan je u zmijsku kožu, dolazi s lećama Summicron-M 35mm f/2 ASPH i a 50mm Summicron-M f/1.4 ASPH, a dizajn je inspiriran modelom iz 1959. godine.

   MDR-1ABT B Right Situation Image cr
  Radi se o prvim Sony slušalicama referentnom kvalitetom koje sadrže LDAC, novu Sony audio tehnologiju koja omogućuje visoku kvalitetu bežičnog slušanja putem Bluetootha. Prenoseći tri puta više podataka od obične Bluetooth veze, novi uređaj omogućuje neprekinuti streaming, zvuk visoke kvalitete koji se bez odgode prenosi bežično putem kompatibilnih uređaja poput premium High-Resolution Audio glazbenog playera NWZ-A15 Walkmana.

  Reserved Street Fashion za nju i njega 7
  Reserved se ove sezone obraća frajerima koji vole brze aute - jednostavna slim jakna garantira udobnost sa stilom!