Men's Week / slikar, satovi & tenisice

  U galeriji Art Point Centar – AGM u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici, otvorena je izložba dječjih ilustracija slikara Danijela Srdareva, stigli su novi satovi Galileo i Swiss Military Hanowa, Adidas Originals je lansirao atraktivnu Supercolor u suradnji s Pharrellom Williamsom, a L'Oreal Professionnel predstavlja prvog it look muškarca - Jacka Guinnessa. Nešto zabavno pripremio je i Reebok - Kendrick Lamar, dobitnik Grammy nagrade i popularni fitness brand na ulicama Los Angelesa pripremili su pravi show!

   Danijel Srdarev 2


  Izložba ilustracija Danijela Srdareva Umjetnost za djecu otvorena je 24. ožujka i trajat će do 20. travnja 2015. godine. Izložene ilustracije koje čine postav izložbe objavljene su u seriji edukativnih slikovnica. Serija se sastoji od šest edukativnih slikovnica: Tajni život boja, Okvirno o okviru, Slika i prilika, Četiri godišnja doba, Gozba za oči i Oslikane priče. Dio ilustracija iz ove serije knjiga bit će izložene u Bologni od 30.03. do 02.04.2015 na prestižnom “Bologna Children’s Book Fairu”, najvećem sajmu dječje knjige i ilustracija u svijetu, na kojem Hrvatska ove godine sudjeluje kao zemlja gost. Ilustracije će biti predstavljene na izložbi pod nazivom “Aquamarine selection” uz još desetak hrvatskih ilustratora u organizaciji Ministarstva kulture RH.

   Pharrell Williams


  U godini Superstara, nakon baznog i Vintage Deluxe paketa, brend Adidas Originals u suradnji s glazbenikom Pharrellom Williamsom lansira Supercolor kolekciju koja legendarnu Superstar tenisicu promatra kroz spektar 50 različitih boja od čega će ih 11 biti dostupno u Hrvatskoj.

  Supercolor 50 1

  Svatko ima svoju boju!

   

  reebok

  Reebok, lider u fitness inovacijama te Kendrick Lamar, dobitnik Grammy nagrade, ostavili su Los Angeles bez daha tijekom showa namijenjenog obožavateljima fitnessa i glazbe. Kendrick je izazvao stotinjak nasumično odabranih trkača da uz njega trče ulicama Los Angelesa i zaustave promet...

  reebok2 

   Kendrick Lamar je uz vrhunski odabranu glazbu, uspio prenijeti energiju, snagu i dinamiku na trkače. Naravno, nosio je Reebok ZPump Fusion tenisice, koje su se savršeno uklapale u dinamičnu atmosferu.

   

  6-4224-04-0306-4226-30-003-03


  Nova linija satova Swiss Military Hanowa, pod imenom Arrow, donosi vojničke kronografe s remenima od prave kože u plavim, crnim i smeđim nijansama, dok safirno staklo štiti atraktivne brojčanike od ogrebotina. Modeli Immersion otkrivaju izdržljivost i preciznost te izvrsnu funkcionalnost čak i u ekstremnim uvjetima.

   Galileo 3

  Modni brend Galileo predstavlja svoju prvu kolekciju satova: klasične modne kolekcije nadopunjene i atraktivnim satovima koji se proizvode u Francuskoj. Lice satova je atraktivni brazilski model Pedro Soltz.

   

   

   loreal spring

  Nakon diplome Cambridgeu, Jack Guinness krenuo je put oko svijeta, no ujedno je i DJ, a bavi se i manekenstvom: postao je prvi it look muškarac za L’Oréal Professionel. Hit detalj za muškarca je undercut, uz kombinaciju retro frizura iz pedesetih i četrdesetih.