Men's Week / za ples & pokret!

  Popularni koreograf Igor Barberić i pjevač Luka Nižetić pozivaju na veliki plesni festival Dance Star s čak 5000 plesača, koji počinje danas u Poreču, dok istovremeno koneziolog Ivan Antunović ističe važnosti vježbanja i predlaže da sudjelujete u nacionalnom projektu Pokreni se. Novost za muškarce dolazi i iz Pompee, nova linija Natural donjeg rublja i majica napravljena je od čistog mekog pamuka, dok slavlje najavljuje Biotherm, njihova men linija postoji već 30 godina!

  IGOR BARBERIĆ
  Igor Barberić

  - Drago mi je da sam i ove godine u Poreču i da zajedno krećemo u još jednu plesnu pustolovinu. Konkurencija je svake godine sve veća i bit će teško odabrati najbolje. Sva ta djeca i sjajni plesači zaista marljivo rade tokom cijele godine, a u Poreč dolaze ostvariti svoje snove, naučiti nova znanja i na kraju, steći i nova poznanstva – izjavio je Igor Barberić, koreograf, redatelj i sudac ovogodišnjeg Dance Star natjecanja.

  LUKA NIŽETIĆ

  Luka Nižetić

   

  Svečano otvorenje Dance Star festivala na rasporedu je danas s početkom u 21 sati, na pješčanoj uvali u Zelenoj Laguni, gdje će biti predstavljene sve zemlje koje su ušle u završnicu. Finalna natjecanja će se odvijati od četvrtka 22. svibnja pa sve do nedjelje 24. svibnja, kada će biti dodijeljene nagrade po raznim kategorijama i dobnim skupinama. U petak, 23. svibnja, u sportskoj dvorani Žatika, nas očekuje DanceStar Night gdje će se dvadeset najboljih koreografija boriti za onu najbolju. Novost sedmog izdanja je i Urban Chapter koji će se održati u subotu, 23. svibnja u diskoteci Byblos i gdje će se plesači predstaviti u potpuno novoj formi kada je riječ o DanceStaru, u atraktivnim plesnim okršajima break i oldstyle plesača, a u Poreču se okupljaju i plesni fotografi te grafiti umjetnici.

   

  Ivan Antunovic 2
  Ivan Antunović

  Ljetna turneja projekta Pokreni se počinje zajedničkim kružnim treningom ove subote, 23. svibnja u 11 sati na pulskom Narodnom trgu. Kroz pet idućih mjeseci vježbači su pod budnim oko stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba te Biotreninga, a njih predvodi atraktivan kineziolog Ivan Antunović. Nakon Pule pokrenut će se Dubrovnik 24. lipnja, Zadar 18. srpnja, Vukovar 18. kolovoza te Zagreb 12 rujna 2015.

   

  00080 020-DEF-CMJN 161214DP cr


  Biotherm Homme svoju je misiju započeo 1985., u vrijeme kada se cjelokupna njega muške kože svodila na nanošenje losiona nakon brijanja. Upravo su živa sjećanja na očevog brijača koji odrješitim pokretima nanosi losion nadahnule Luciena Auberta, osnivača Biotherm Hommea, da osmisli proizvode koji će odgovarati potrebama muške kože. Došlo je vrijeme da se osuvremeni zastarjeli pristup.

  AQP V2 3 103 cr

  Kako bi odgovorio na izazov kreiranja ciljanih proizvoda za njegu muške kože, Lucien Aubert morao je zatražiti pomoć od znanosti. No, i priroda je bila na njegovoj strani - Biotherm od 1952. oplemenjuje moćna svojstva termalnog planktona, mikroorganizma iz planinskih izvora bogatih mineralima i jednog od najstarijih oblika života na Zemlji.

   

  pompea

  Pompea donosi kolekciju muškog donjeg rublja Natural: napravljena je od 100 % prirodnog pamuka te nudi slim-fit majice kratkih rukava, potkošulje, klasične gaće i bokserice (cijene od 35 do 57 kn, u Konzumu).