FASHION_storytelling // Högl kao stilski okvir za XD Xenia Design

  Kreativna suradnja između naše dizajnerice Ksenije Vrbanić i brenda cipela Högl predstavljena je na reviji u zagrebačkoj Ilici 11. Styling cipela i torbi austrijskog klasičnog brenda uokvirio je futuristički chic brenda XD Xenia Design. Reljefne teksture odjeće i fine linije modnih dodataka čine suvremenu stilsku simbiozu.

   8 Hogl

  Reviju je vodila Antonija Ćosić, a glazbeni gosti bili su flamenco pjevačica Nina Ćorić i višestruko nagrađivani glazbenik, skladatelj i producent Mario Rašić.
  Riječima dobrodošlice prisutne je pozdravila regionalna menadžerica Högla Sanja Faber.

   2 Hogl

  - Högl ima brojne trgovine diljem Europe, a prisutan je i u mnogim multibrend trgovinama diljem svijeta, no naša trgovina u Ilici 12 spada u četiri ekskluzivne sa statusom flagship store u kojima se mogu kupiti ekskluzivne, limitirane kolekcije. Zagreb stoji rame uz rame s Bečom, Budimpeštom i Pragom i to pokazuje koliko su Höglu važne hrvatske klijentice. - naglasila je Sanja Faber.

   3 Hogl

  Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, šminku potpisuje Zdenka Mihelj, a frizure Studio Marcela pod budnim okom kreativne direktorice Jadranke Pezo. Tim XD Xenia Designa Snježana Baksa i Deni Horvatić s lakoćom su složili atraktivne kombinacije odjeće i cipela.

  4 Hogl

  - Obuća Högl sjajno se uklapa u našu kolekciju za jesen/zimu koja govori o novom glamuru koji odjednom djeluje avangardno. Elegantnije i glamuroznije uz prepoznatljive, klasične XD Xenia Design teme sagledane kroz novu perspektivu - naglasila je Snježana Baksa.

  1 Hogl

  Tema kolekcije je ženstvenost, dizajneri brenda reinterpretirali su moderne klasike s novim materijalima visoke kvalitete. Cilj je osmisliti suvremenost na bezvremenski način, objavljeno je na predstavljanju kolekcije za jesen-zimu.

  Foto: Zvonimir Ferina

  5 Hogl

  6 Hogl