MONDAY BOOST / eko dom uz Durance

    Poznate li Durance? Mirisi za dom, svijeće te proizvodi za pranje rublja njihovi su bestselleri, a osim toga poznati su po raznim kvalitetnim mirisima. Durance, proizvode napravljene po ekološkim načelima, otkrijte u odabranim Farmacia specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske.

    Farmacia Home – stvorite ugodan i mirisan ambijent u svojem domu te iskoristite popust od 20 % na francuski brand Durance do 12.8.2016.

    DURANCE

    Durance, jedan od danas najpoznatijih brendova za mirisan eko dom sa stilom, stvoren je 1986. kao Le Lavandin de Grignan usred predivne francuske Provanse: Olivier i Elisabeth Ruth, zaljubljenici u lavandu, u početku su se posvetili izradi sapuna i lavandina ulja. S vremenom ponuda je narasla na mirise za dom, ekološke deterdžente za rublje, sol za kupke, omekšivače, mirisne svijeće… Durance je i dalje obiteljska tvrtka, pošto ju je 2001. godine preuzeo Nicolas Ruth, sin Elisabeth i Olivier. Svi proizvodi kreirani su u Francuskoj, u Provansi, gdje u idiličnom okruženju nastaju ovi ekološki proizvodi nježnih mirisa.

     DURANCE2DURANCE4