Morellato & Trussardi ujedinili snage

  Najprestižnija talijanska tvrtka za satove i nakit, Morellato, potpisala je ugovor s kućom Trussardi o proizvodnji i distribuciji satova - od jeseni ove godine. Oba brenda iza sebe imaju tradiciju i izvrsnost, a zajednički im je cilj još više proslaviti kvalitetu talijanske izrade i vinuti se u sam vrh svjetske ponude luksuznih  satova. U kući Trussardi su ponosni što je Morellato prepoznao njihov potencijal, pojačan klasičnim izričajem koji modna kuća njeguje od samih početaka.

   

  Trussardi Orologi 2 cr

   

  Nicola Trussardi posao proizvodnje kožnih rukavica preuzeo je od roditelja 1970. godine, te brend pretvorio u jedno od najpoznatijih svjetskih imena koja i dan danas prezentiraju talijansku kvalitetu diljem svijeta. Nicola je ubrzo proizvodnju proširio na kožne jakne i slične komade, u skladu s turbulentnim modnim promjenama u ono vrijeme, a do osamdesetih kuća je stasala u svjetskog lidera.

   

  trussardi-spring-summer-2014-campaign-656x429

  Kuća Trussardi ove godine slavi 40. obljetnicu svog zaštitnog znaka sa psom, pa tim povodom nova kampanja otkriva pseći život, a kolekciju potpisuje Gaia Trussardi. Kampanju je snimio američki portretist William Wegman.