NEW_in // U 2024. Issey Miyake predstavlja dvije nove i intenzivne toaletne vode: L'Eau d'Issey Solar Violet i L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender

  Prije više od 30 godina Issey Miyake odobrio je Jacquesu Cavallieru carte blanche da uhvati "esenciju vode na ženskoj koži" u mirisu. Ova suradnja rezultirala je L'Eau d'Issey, pionirskim jednim od prvih vodenih mirisa za žene.

  U 2024. Issey Miyake predstavlja dvije nove i intenzivne toaletne vode: L'Eau d'Issey Solar Violet i L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender. Služeći kao oda ljepoti prirode, ove olfaktorne priče sada obilježavaju spajanje vode s dva inovativna materijala. Ovom jedinstvenom prigodom slavi se transformacija vode nakon susreta s uzvišenim, sada prožetim blistavom ljubičicom i upečatljivom lavandom.

  IM LES EAUX DE MATIERE V3 SOLAR VIOLET SOLO 2024 RP 1080x1350

  ​Dok svjetlost zore otkriva čuda prirode, ove dvije intenzivne toaletne vode, dermatološki testirane, nude priliku da još bliže prihvatite dinamičnu međuigru između vode i materije. Osmišljene su za nošenje na suncu, uz odgovarajuću zaštitu od sunca.

  L'Eau d'Issey Solar Violet

  S jedne strane voda osvježena proljetnim povjetarcem, s druge strane, ljubičica obasjana suncem. Za L'Eau d'Issey Solar Violet, Marie Salamagne reinterpretira ovaj kultni miris, spajajući hladnu svježinu s toplom senzualnošću. Obasjana prvim proljetnim zrakama, voda se nježno stapa s ljubičicom. Njegove blistave, puderaste strane pojačane su sunčanim notama sočne kruške. Tekstura sadrži svilenkasti akord irisa koji obavija ovaj buket vlažnog cvijeća.

  IM LES EAUX DE MATIERE V3 SOLAR VIOLET SOLAR LAVE DUO 2024 RP 1500x2000

  Diskretan cvijet, ljubičica voli osamljena mjesta gdje vladaju mir i tišina. Na prvi pogled nevidljiva, cvjeta ispod vlastitog lišća. Simbol je skromnosti, senzualnosti i gracioznosti. Njegov miris je intenzivan i očaravajući. Ostavlja trag koji budi duh. Za L'Eau d'Issey Solar Violet, absolut lista ljubičice je 100% prirodan i dolazi iz Egipta.

  Dermatološki ispitan, ovaj blistavi miris pogodan je za izlaganje suncu uz odgovarajuću zaštitu od sunca.

  “Ovi novi mirisi pripovijedaju strastvenu priču o svjetlu i kontrastu—zagrijani jarkim zrakama proljeća, gdje je voda u harmoniji s delikatnošću kristalne ljubičice i snagom aromatične lavande.” kaže Marie Salamagne, parfumerka L'Eau d'Issey Solar Violet i L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender.

  L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender

  U L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender, čista voda isprepliće se s vibrantnom lavandom, stvarajući dinamičnu fuziju hladnog i toplog, vodenog i aromatičnog. Rezultat je eksplozija kontrasta koja počinje živošću suvremene boje lavande, čvrsto ukorijenjene u duhu vremena. Dolazeći u dodir sa sečuanskim paprom, on se zagrijava, prije nego što cedrovina dodaje dubinu.

  IM 24 COLLECTION 1080X1350

  Lavanda se stoljećima koristi u parfumeriji. Danas se nalazi u mnogim muškim mirisima jer nudi novi dašak svježine i spontanosti. Njegov miris je suptilan balans između okrepljujućih aromatičnih nota i suhe drvenaste baze. U L'Eau d'Issey Pour Homme Solar lavanda, lavanda iz etičkog izvora je 100% prirodna i dolazi iz Provanse.

  Dermatološki testiran, blistavi L’Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender prikladan je za izlaganje suncu uz odgovarajuću zaštitu od sunca.

  Izrađen isključivo od drva, bez ikakve plastike, čepovi parfema odjekuju esencijom sirovog, bitan biljni svijet.

  Patentirana inovacija, dobitnica brojnih nagrada, svjedočanstvo je avangardne filozofije dizajna Isseyja Miyakea.

  Nova kampanja za ova dva nova mirisa bilježi suštinu prirode, u obliku živog dijaloga između vode i drugih elemenata, cvijeća u parfemima i drva u sastavu bočice. Na površini mirne vode, esencije oživljavaju kada dođu u dodir jedna s drugom, jednostavno obasjane zrakama svjetlosti. S jedne strane, delikatnost ljubičice, s druge, lavanda otkriva svoju snagu. I posvuda svjetlost zrači kako bi otkrila nove tonove ljubičaste boje. Priroda nikada nije bila tako lijepa.

  L’EAU D’ISSEY SOLAR VIOLET

  * EDTI 50 ml - 101€
  * EDTI 100 ml - 142€

  L’EAU D’ISSEY POUR HOMME SOLAR LAVENDER

  * EDTI 50 ml - 86€
  * EDTI 100 ml - 117€

  IM LES EAUX DE MATIERE V3 SOLAR LAVENDER EH DUO 2024 1080x1350