New year's eve / perika ili prirodna kosa?

  Kosa je kao kruna stylinga - no može biti i više od toga jer ponekad želimo nešto posebno, drugačije, stoga je perika dobar izazov. Dizajn kose u električnim i pastelnim tonovima predlaže salon She cuts your hair u novom blagdanskom editorijalu koji je snimila Doris Fatur, s idejama stilistice kose Ivane Marušić Kokolić na modelu Evi Balažin.

  She Cuts Your Hair styling 04

  - Prednost ovih perika - ističe Ivana Marušić Kokolić iz salona She cuts your hair - je ta što su napravljene od termootpornih materijala, moguće je termički obrađivati ih i stilizirati po željama, pa podnose ravnanje i kovrčanje, a onda i pranje kad se vraćaju u prvobitno stanje. Jednostavna i kratkotrajna promjena frizure ili boje kose kupnjom perike potpuno je oduševila ljubiteljice brzih i bezbolnih eksperimenata s kosom - .

  FaBula de Forma 1

  S druge strane, Fabula de forma i stilistica kose i frizerka Katica Topčić predlaže prirodnu kosu u glam frizurama, poput pundži, valova i kovrča – ove su frizure isprobale poznate Hrvatice voditeljica Marijana Batinić, pjevačica Anđa Marić, glumica Petra Kurtela, dizajnerica Aleksandra Dojčinović i glumica Marija Borić. Zalizane kose i lagani valovi njihov su odabir za blagdanski styling.

   

  She Cuts Your Hair styling 01

  She cuts your hair perike

  She Cuts Your Hair styling 02She Cuts Your Hair styling 03She Cuts Your Hair styling 05