NICHE news / LM Parfums

  Martimex je najavio mirisne nove niche mirisne senzacije etabliranog francuskog brenda Laurent Mazzone Parfums.


  LM 
  Laurent Mazzone inspiraciju pronalazi u vlastitim emocijama i ukusom za neobične stvari. Kako bi oplemenio svoja iskustva, surađuje s ponajboljim francuskim parfumerima u potrazi za nesvakidašnjim. Prvi mirisi su lansirani krajem 2010. godine, poznatiji pod kraticom LM Parfums. Danas su to već poznati mirisi koji obilježavaju industriju; Patchouli Bohème, Ô Des Soupirs, Ambre Muscadin i Noir Gabardine. To je generacija mirisa koji imaju isti genetski kod: prepoznatljiv parfemski trag s beskompromisnom aurom.

   

  v8 orchid

  Sensual Orchid
  Prvi suptilan miris citrusnog voća i badema vodi u srce koje sadrži note orhideje, sambac jasmina, božura... a onda i do vanilije, mošusa, bijelog cedra u bazi. Kreator mirisa je Jérôme Epinette. Extrait de Parfum 100 ml, 1460 kn.


  Laurent Mazzone mirisi odišu prepoznatljivošću i posebnim karakterom njihovog autora. Svaki miris je jedinstven, sa snažnim i prepoznatljivim notama.


  Dostupno je 5 kolekcija: Eaux de Toilette, Eaux de parfum, Extraits de parfum, Intimacy kolekcija i Special Edition kolekcija.

   

  lm-parfums-o-des-soupirs-HDlm-parfums-patchouly-boheme-HDv2