Njujorška džungla @ KENZO x H&M kolekcija

  Jean-Paul Goude, legenda u svijetu mode i fotografije, potpisao je režiju sinoćnje revije Kenzo x H&M koja je održana u New Yorku: - u ritmu rekreiranog remiksa „Express Yourself“ Sam Spiegela, plesači, beatbokseri, zviždači i glabenici ujedinili su se da proslave ljepotu i moć individualne ekspresije – objavio je H&M. - Kroz posebno osmišljenu koreografiju Kenzovih suradnika, Ryan Heffington predstavio je kolekciju publici kroz vatrenu zaigranost, odvažne printove i žive boje. Nakon završetka revije proslava se nastavila uz nastup gosta iznenađenja repera Ice Cube - .

  kenzo-x-hm-nyc-event-0047


  “Ova noć bila je posvečena svemu onome što volimo kod KENZO x H&M – zabavna, uzbudljiva i neočekivana proslava različitiv svjetova koji su se tu večer ujedinili. Bila je to noć za pamćenje -  izjavili su Carol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori kuće Kenzo.
  “Predivno je bilo vidjeti kako ova kolekcija postaje stvarnost s nevjerojatnim printovima, bojama i energijom. Bila nam je čast što je Jean-Paul Goude režirao reviju i uhvatio našu istinsku esenciju. “ izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M.
  Kolekcija KENZO x H&M bit će dostupna u preko 250 trgovina diljem svijeta, kao i online od 3. studenog.

   

  kenzo-x-hm-nyc-event-0053

  kenzo-x-hm-nyc-event-0028kenzo-x-hm-nyc-event-0029kenzo-x-hm-nyc-event-0039kenzo-x-hm-nyc-event-0058kenzo-x-hm-nyc-event-ann-sofie-johanssonkenzo-x-hm-nyc-event-chance-the-rapper-chloe-sevigny-wearing-kenzoxhm-0091kenzo-x-hm-nyc-event-chance-the-rapper-halsey-chloe-sevigny-rosario-dawson-suboi-xiuhtezcatl-martinez-stephen-gan-iman-0099kenzo-x-hm-nyc-event-charlie-xcx-wearing-kenzoxhm0109kenzo-x-hm-nyc-event-chloe-sevigny-wearing-kenzoxhm0106kenzo-x-hm-nyc-event-elizabeth-olsenkenzo-x-hm-nyc-event-gilda-ambrosiokenzo-x-hm-nyc-event-groupkenzo-x-hm-nyc-event-halsey-wearing-kenzoxhm-0113kenzo-x-hm-nyc-event-humberto-carol-lim-2kenzo-x-hm-nyc-event-humberto-carol-limkenzo-x-hm-nyc-event-imankenzo-x-hm-nyc-event-jean-paul-goude-0107kenzo-x-hm-nyc-event-joe-jonas-charli-xcx-wearing-kenzoxhm-0096kenzo-x-hm-nyc-event-leigh-lezark-wearing-kenzoxhm0110kenzo-x-hm-nyc-event-lupita-nyongokenzo-x-hm-nyc-event-rainey-qualleykenzo-x-hm-nyc-event-rj-king-wearing-kenzoxhm0114kenzo-x-hm-nyc-event-rosario-dawson-wearing-kenzoxhm-0112kenzo-x-hm-nyc-event-show-2kenzo-x-hm-nyc-event-show-3kenzo-x-hm-nyc-event-suboi-wearing-kenzoxhm0111kenzo-x-hm-nyc-event-xiuhtezcatl-martinez