NOA ulazi u četvrtu sezonu

  Nervo, R3hab,TJR, samo su neki od DJ majstora koji će ove godine nastupati u NOI, a posebnu poslasticu predstavlja dolazak Green Valleya, jednog od ponajboljih klubova svijeta, koji će u sklopu svog nastupa ugostiti DJ goste iznenađenja. Uz već standardnu ponudu prvoklasnog sustava zvuka, 3D projekcija, laserskog showa u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima, NOA ovog ljeta donosi jednu izuzetno atraktivnu novinu - novu pozornicu koja će zasigurno kandidirati u nadmetanju za najgrandiozniji scenski projekt ovog dijela Europe.

   

  PHO 9275

   

  Najsnažnije ovogodišnje ime klupskog programa čini Nervo, dvije atraktivne sestre koje su se ustoličile među elitom svjetskih DJ teškaša. Australske sestre Mim i Liv Nervo započele su karijeru producirajući singlove za izvođače kao što su Ke$ha i Kylie Minogue, remiksirajući za super zvijezde kao što su Katy Perry i Thirty Seconds to Mars, te udružujući snage s Davidom Guettom na stvaranju velikog hita When Love Takes Over, hita ovjenčanog Grammyem.

  Počele su izdavati i pod vlastitom etiketom, rame uz rame s Afrojackom, Steave Aokijem i Nicky Romerom, nastupajući u brojnim arenama sjeverne Amerike na velikoj Famme Fatale turneji, zajedno sa Britney Spears i Nicki Minaj. Danas nastupaju diljem svijeta usput pronalazeći vrijeme za rad na novim materijalima. Poznate su party djevojke, a neka od poznatijih mjesta na kojima su nastupale se Lollapalooza, Electric Daisy, te čuveni Tomorrowland na kojem su izbacile svoj prvi Beatport naslov broj jedan  - The Way We See The World (službena himna Tomorrowlanda 2011., ko-producirana u suradnji s Afrojackom, Dimitri Vegasom i Like Mikeom).

   

  Calvin Harris 2

   

  PHO 8889