Novi Ray-Ban dizajn / Clubround

  Krenule su najave proljetnih kolekcija: danas donosimo novitete brenda koji je ujedno svjetski simbol retro i vintage kulture. - Nadahnuta proslavljenim dizajnom modela Ray-Ban Clubmaster i Round, kolekcija za proljeće/ljeto 2016. donosi novitet: Clubround. Stvoren za moderne intelektualce koji vole jedinstven identitet zaštićenih  profila, novi model stapa autentičan DNK dizajna marke Ray-Ban i fascinantan stil što rezultira suvremenim izričajem - objavio je danas svjetski modni lider Ray-Ban.

  rb4246 clubmaster SS16 1

  Dostupan u sunčanoj  i dioptrijskoj verziji, zaobljeni pantos model acetatnim gornjim dijelom okvira te kovanim metalnim okularima i mostom podsjeća na svoje nadahnuće – legendarni Clubmaster. Sunčani je model dostupan u crnoj i crvenoj havani sa zelenim lećama, crnoj pjegastoj havani s jednobojnim zelenim lećama, pjegastoj havani s jednobojnim smeđim lećama, novoj reljefnoj crno-na-crnoj verziji sa zrcalnim ružičastim lećama, reljefnoj plavo-na-crnoj sa zrcalnim srebrnim lećama te u reljefnoj bijelo-na-bijeloj sa zrcalnim zelenim lećama.  Dioptrijski model dolazi u crnoj, havani, crvenoj havani, havani na podlozi mliječne boje breskve te havani na mliječno grimiznoj podlozi.

  RB3539 SS16

  Osuvremenjen je i model Ray-Ban Gatsby iz 1980-ih. Prepoznatljiv dizajn i retro privlačnost njegovog zaobljenog pantos okvira koji prekriva obrve redefinirani su modernim završnim doradama koje osuvremenjuju tog klasika.
  Ponudu zaokružuju novi okrugli dioptrijski model od gumiranih najlonskih vlakana te Erika metalne konstrukcije s novom završnom svjetlucavom doradom.

   

  RB4256 SS16RB4246 clubmaster SS16RX4246v SS16RB4246 SS16RX7075 SS16