Novo za nokte iz Essencea

  PRIČA: Kreativnost. Igra bez granica. Salon kod kuće, kreiram izgled noktiju kako i kada ja to želim. Oni postaju čudesni. Novi, zanimljivi, neponovljivi. Samo moji! Iz kolekcija Nail art i Colour

  PALETA:
  - Nadlak Nail art Cracking
  Oni su cool, moderni i trendi: cracked nokti. Nove boje nadlaka omogućavaju nove stilske varijacije. Jednostavno nanesi na lak za nokte i gledaj kako nokti „pucaju” u sekundi. Dvije nove upotpunjuju asortiman od ukupno četiri boje.
  CIJENA: 15,90 kn

  - Nadlak za specijalne efekte Nail art Soft touch
  Izgleda ludo, predivno.  Zahvaljujući posebnoj teksturi, ovaj nadlak daje noktima efekt „nježnog dodira”.
  CIJENA: 15,90 kn

  - Lak za oslikavanje Nail art Freestyle & tip painter
  Obavezan za sve umjetnice u duši: ne samo da boji nokte ludim bojama, već tvori neobične i originalne oblike. Četkica je dugačka i tanka kako bi oslikavanje bilo lakše. Budi kreativna i počni slikati! Nove boje upotpunjuju asortiman od ukupno osam boja.
  CIJENA: 13,90 kn

  - Turpijica za nokte Shape&Style 3u1
  Praktična, moderna i savršena za njegu noktiju! Turpijica ima pravu stranu za svaki korak: brušenje, zaglađivanje i poliranje – njen specijalni ergonomski oblik daje noktima briljantan sjaj.
  CIJENA: 20,90 kn

  Bazni lak 'Better than gel nails'
  Popravlja i tonira: ovaj bazni nadlak idealno upotpunjuje umjetne vrhove noktiju i osigurava savršenu, trajnu manikuru. Novi bazni lak od jeseni je dostupan u dvije nove boje. Bijela za intenzivniji i ružičasta za prirodniji izgled francuske manikure.
  CIJENA: 22,90 kn

  - Colour&go lak za nokte
  Ova zima će biti šarena! Bar uz lakove Colour&go. Od rujna dostupno je ukupno 28 novih boja koje otežavaju tvoj izbor. Živa ili diskretna Essence nudi izbor za svačiji ukus i raspoloženje! Zahvaljujući ravnoj četkici i formuli koja se brzo suši, samo s jednim slojem tvoje ruke i noge su spremne. 28 novih boja upotpunjuje asortiman od 56 boja.
  CIJENA: 11,90 kn  

  - Express kapi za brzo sušenje    
  Ponekad je svaka sekunda važna: uz Express kapi za brzo sušenje nokti su suhi u samo 60 sekundi! Zahvaljujući pipeti, proizvod se može primijeniti sustavno i pametno. A najbolje je što su nokti i kutikula njegovani vitaminom E i bademovim uljem uz dodatni sjaj!
  CIJENA: 17,90 kn

  - Gel-look nadlak
  Kao iz salona: nadlak s XXXL sjajem posebno se brzo suši i noktima pruža moderan gelirani izgled. Za sređene nokte uz visoki sjaj.
  CIJENA: 14,90 kn

  French glam tattoo naljepnice za nokte
  Elegantne i jednostavno neodoljive: francuska manikura od sada je prepuna ukrasa! Zaljubit ćeš se u tanke tattoo naljepnice delikatnog dizajna koje je vrlo lako nanijeti.
  Dostupno u jednoj kombinaciji.
  CIJENA: 11,90 kn

  - Allround talent lak za njegu noktiju
  Svestran i praktičan: lak za njegu noktiju može se koristiti i kao baza i kao nadlak. Štiti nokte od diskoloracije, optički ih izbjeljuje i izjednačava nabore noktiju. Nanešen preko laka osvježava boju, sprječava prerano ljuštenje laka i daje nevjerojatan sjaj.
  CIJENA: 15,90 kn

  GDJE KUPITI: dm i Kozmo.