Orchestra / novi modni dućan za klince

  Brend Orchestra, koji po povoljnim cijenama nudi dječju odjeću (0 - 14) otvorio je dućan u zagrebačkom shopping centru City Center One West. Na jučerašnjem je otvorenju najavljena i Club Orchestra kartica koju možete nabaviti za samo 125 kuna, i kupovati njihovu robu tijekom cijele godine za 50 posto niže cijene od regularnih. Na taj način njihove ionako pristupačne cijene postaju još privlačnije!

   Orchestra image 2

   

  Što se tiče stilova - dio kolekcija prati trendove za odrasle, naročito one za veće djevojčice i dječake, dok se roba za najmlađe nudi u jednostavnim i praktičnim varijantama, idealnima za slobodne dječje trenutke u kojima oni žele biti apsolutno nesputani. Tu su razne trenirke, haljine, majice, hlače, traperice, modni dodaci, nakit, ali i detalji poput šarenog printa, šljokica, tila... Orchestra asortiman nadopunjava se svaki tjedan. Brend su pokrenuli Chantal i Pierre Mestre, a moto je bio i ostao pristupačna, kvalitetna i lijepa odjeća za djecu. Prvo prodajno mjesto otvoreno je 1995., a danas se njihovi dućani nalaze u 44 države u svijetu.

   

  Orchestra image 1Haljina 3 Orchestra club cijena 112 kn redovna cijena 224 knJakna 2 Orchestra club cijena 160 kn redovna cijena 320 knKošulja dugih rukava Orchestra club cijena 100 kn redovna cijena 200 knMajica kratkih rukava 4 Orchestra club cijena 28 kn redovna cijena 56 kn