ORIGAMI TORBICE // BREND 47 donosi kreacije inspirirane čistim dizajnom JAPANSKE umjetnosti savijanja papira

  - Torbice Origami su tako minimalističkog dizajna, te se mogu u potpunosti rasklopiti, a bit će dostupne u nekoliko boja – ističe dizajnerica Brenda 47, Stella Leboš.

  image00004

  Kožnate torbe dolaze u više tonova, minimalističkog su dizajna, s naglaskom na manju, kompaktnu formu. Prikladne su ne samo za ljubiteljice boja, već i praktičnih manjih kreacija za nošenje preko tijela.

  image00007

  Origami, kao inspiracija, donosi dašak japanske smart kreativnosti, koja se bazira na pametnom slaganju, kao i inovativnom iskorištavanju materijala. Čisti dizajn dio je modne sfere koja ističe maksimalno praktičan način oblikovanja modnih predmeta.

  misha cr

  - Origami kampanju vodila je Zara Hrvatin, uz Luku Radikovića koji je zaslužan za video i fotografiju – javlja Stella. - Uz torbice Origami, 47 vam prezentira i svoj najprodavaniji model Misha koji se može nositi na 4 načina: kao ruksak, torba na jedno rame, torba na stranu i manja torbica. Ruksak je od vodonepropusnog materijala i prednjice su od kombinacija kože, uglavnom velur i glatka koža. S Misha modelima možete kombinirati remen u boji koja vam odgovara i boje na prednjicama ruksaka - .

  misha4

  Brend 47 postoji od 2014. godine, a tijekom tog vremena, ruksak Misha je unaprijeđen, sada je vodonepropustan. Kreacije autorica proizvodi ručno, na postulatima jednostavnosti i praktičnosti.

   image00005image00010