Otvoren Supernova shopping centar

  Hrvatska je metropola jučer dobila još jednu lifestyle destinaciju - zagrebački je Buzin bogatiji za shopping centar i park Supernova.

   

  supernova pjevaju

  Program otvorenja vodila je Antonija Blaće, a glazbeni gosti su bile Ivana Kindl, Ivana Radovniković, Maja Vučić i Branka Delić, poznate pod imenom Four Ladies.


  Prilikom otvorenja, Supernova Zagreb je donirala 50.000 kuna stradalima s područja zahvaćenim poplavama, te je ujedno, postavljanjem velike kutije u središtu centra pokrenula humanitarnu akciju i pozvala sve posjetitelje da se odazovu prikupljanju sredstava onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija. Tijekom večeri uručena je još jedna donacija, i to Udruzi Hrabri telefon, koju je u ime Udruge preuzela predsjednica Hana Hrpka.

  Svečanom otvorenju nazočili su predstavnici menadžmenta Supernove na čelu s Paulom Merdzom, direktorom Supernove i Ines Bakić Zubak, voditeljicom centra, veleposlanica Republike Austrije Andrea Ikić Böhm te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kojemu je pripala čast da rezanjem torte proglasi zagrebački centar Supernova otvorenim.

   

  supernova antonija

   

  supernova crvene

   

  supernova park