SAFE SHOPPING // Kako se Designer Outlet Croatia pripremio na otvorenje?

  Pod sloganom ‘safe shopping’ i ‘dobrodošli natrag’ Designer Outlet Croatia će 29. travnja ponovo otvoriti vrata modnog gradića na otvorenom za svoje posjetitelje. Prema najnovijim odredbama Vlade Republike Hrvatske o popuštanju mjera uvedenih radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, omogućen je rad maloprodajnih trgovina s izravnim javnim pristupom, a time i trgovina u Outletu i ostalim otvorenim centrima, ispunjavajući najviše zahtjeve i standarde sigurnosti i higijene.

  Arhitektura Designer Outlet Croatia

  - Preko 400 zaposlenika centra iznimno je sretno što zbog naše jedinstvene lokacije na otvorenom imamo mogućnost započeti s radom. Prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite intenzivno radimo na pripremama otvaranja centra u srijedu. Naravno, izuzetno je bitno da se svi zajedno – i kupci i zaposlenici – nastavimo odgovorno ponašati u trenutnoj situaciji. Zdravlje i sigurnost cjelokupne zajednice ostaje glavni priorite - izjavio je Nikola Grđan, menadžer centra.

  Arhitektura Designer Outlet Croatia


  Sve trgovine u Centru će biti otvorene od ponedjeljka do subote, za početak u radnom vremenu od 11:00 do 19:00 sati. Designer Outlet Croatia će posjetiteljima omogućiti iskustvo sigurne kupovine uz poštivanje svih propisanih mjera. Fizička udaljenost od 2 metra bit će pod nadzorom osoblja osiguranja, a maksimalan broj ljudi bit će ograničen i propisan od svake pojedine trgovine.

  Pored toga, iz centra pozivaju i posjetitelje da aktivno provode mjere zaštite čestom dezinfekcijom i pranjem ruku te beskontaktnim plaćanjem. Nova pravila vrijede i za ugostiteljske radnike. Iako je konzumacija hrane i pića i dalje zabranjena u svim prodajnim mjestima, pekarnica u centru će raditi.