PARFUME_info // AVON ima tri nova mirisa posvećena PAČULIJU, MAGNOLIJI I IRISU

  Avon, jedna od najstarijih mirisnih kuća na svijetu, 1886. godine započela kao California Perfume Company, spremna je započeti novo interesantno poglavlje u svojoj mirisnoj povijesti. Lansiranjem Artistique Parfumiers mirisne linije kreće na putovanje ka umjetničkim crafted parfemima koje započinje u Parizu, gdje tvrtka surađuje s višestruko nagrađivanim parfumerima kako bi stvorila brend i svoja tri početna parfema. 

  Alexandra Carlin Patchouli Indulgence

  Avon Artistique stvorili su tri poznata francuska parfumera: Emilie Coppermann, Maurice Roucel i Alexandra Carlin.

  Za kreiranje Artistique Parfumiers mirisa iskoristili su neke od najboljih sastojaka u parfumeriji: poput iris concrete, pripremljenog s korijenom cvijeta irisa u procesu kojem je potrebno tri godine sazrijevanja da bi se razvili njegovi jedinstveni luksuzni, praškasti aspekti. Esencija magnolije, vrlo plemeniti sastojak iz Kine, još je jedan naglasak linije, kao i vanilija s Madagaskara koja ima održivu masu, paprika Timut simpatičan začin izgledom poput grejpfruta koji dolazi iz Nepala te vrhunsko ulje pačulija.

  Magnolia en Fleurs

  Magnolija razdragano pjeva iz duše ovog radosno cvjetnog, osvježavajućeg mirisa, usklađena hrskavim notama bergamota, orošenog lišća, gardenije i jasmina na bazi nježnog mošusa.

  Kreirao Maurice Roucel inspiriran šetnjama kroz Central Park i raskoši cvjetajućih magnolija pri izlasku sunca.

  Alexandra Carlin Patchouli Indulgence

  Patchouli Indulgence

  Hipnotički bezbrižan spoj bogatog cvjetnog chypre, ružičaste i timut paprike, s ružom u srcu i suptilnim notama ljubičice i ljiljana, završava egzotičnim začinima i intenzivnim pačulijem.

  Kreirala Alexandra Carlin, hommage tržnici bogatoj mirisima toplih začina i voća i obećanjima čarobnih avantura.

  Iris Fetiche

  Lagan, nježan i elegantan miris temperiran bujnim zelenim notama, bergamotom i irisom koji se otvara u središtu i obuzima nježne note ruže i jasmina.

  Završava osnovnom notom vanilije uravnotežene jantarom i sandalovinom.

  Kreirala Emilie Coppermann, oduševljena ljetnim putovanjima po sjevernoj Francuskoj, sanjarski je to spoj nostalgije i spokoja.

  Ponuda u Avonovom katalogu: svaki za samo 149,90kn.

  U Avonu možete naručiti on-line (snižena cijena dostave 10kn za narudžbe iznad 100kn): dovoljno je prijaviti se i postati Beauty fan. Odmah ćet dobiti svoje login podatke, pripremite i pošaljete košaricu s narudžbom, a Avon dostavlja pred vaša vrata.

   

  Alexandra Carlin Patchouli Indulgence

  Alexandra Carlin Patchouli IndulgenceAlexandra Carlin Patchouli IndulgenceAlexandra Carlin Patchouli Indulgence