PARFUME_info // D&G predstavlja odu radosti DOLCE SHINE Eau de Parfum

  - Sunčan, vedar i neodoljivo svjež, Dolce Shine Eau de Parfum novi je voćni, cvjetni miris, posveta veličanstvenom talijanskom radošću za život - objavio je brend Dolce & Gabbana.

  DOLCE SHINE2

  Dolce Shine je sunčan, veseo i neodoljivo svjež, voćni cvjetni miris koji puni sjajnom talijanskom radošću života. Šareni sočni mango i svijetli jasmin kombiniraju se s obasjanom plavom šumom kako bi stvorili sunčan voćni cvjetni miris:

  Za ovaj šareni dodatak kolekcije Dolce, boca i ikonički poklopac poprimaju meku, sunčano žutu nijansu. Kao i uvijek, crna vezana mašna krasi ovratnik. Naziv mirisa napisan je jarko ljubičastom, poput električnog dodira koji naglašava pozitivnu energiju mirisa.

  DOLCE SHINE2

  Dolce Shine utjelovljuje privlačnu i nasmijanu Dolce djevojku koja sjaji i privlači poglede gdje god krene.


  DOLCE SHINE2

  Dolce Shine inspiriran je trenutkom između zime i proljeća kada prve zrake sunčeve svjetlosti proviruju u vrtove Amalfijske obale.


  Nos iza ovog mirisa je Marie Salamagne. Gornje note su mango, grejp i dunje; srednje note su jasmin, cvijet naranče i tuberoza; Osnovne note su bijela šuma, australska sandalovina i bijeli mošus.


  Cijene: EDP 30ML 547,75 kn, EDP 50ML 729,75 kn, EDP 75ML 953,75 kn