PARFUME_info // EIGHT & BOB extrait Guéthary & Agneta nove su NICHE mirisne zvijezde

  Guéthary & Agneta zvijezde su nove mirisne i vrlo elegantne Eight & Bob extrait kolekcije.

  Les Extraits Collection cr

  Guéthary je ime šarmantnog, romantičnog francuskog sela koje je inspiriralo ovaj miris. Mjesto opuštanja, savoir-vivre i ekskluzivnosti. Mjesto prožeto slanim i cvjetnim mirisima i odavno mjesto odmora pariške elite.

  e g cr

  Oda ambri naplavljenoj na atlantskim obalama naglašava tajanstvenu ovisnost ovog kremastog mirisa prožetog zavodljivim tonovima nevena i posutog cvjetovima kruške. Djelo strasti inspirirano stilom života, s aromom koja donosi osjećaj mira i spokoja. Eksaltacija ambre, moćna do srži, a opet elegantna s mošusnim i drvenastim tonovima.

  Ovaj miris otkriva jedinstvenu osobnost koja igra na kontrastu između svježine i intenziteta.

   

  Agneta

  Cijenjeno oud drvo zvijezda je ove kreacije velikih kontrasta. Mješavina aroma koja u prvi plan stavlja profinjenost ovog drva; materijal cijenjen zbog svoje oskudnosti kao i zbog dugog procesa evolucije. Potrebno je više od 75 godina prije nego što se može izdvojiti najbolja smola ouda.

  a 8bob

  Mirisna kompozicija koja nas nosi na drvenu palubu Agnete, jedrilice Giannija Agnellija koja tako dobro predstavlja Eight & Bobove vrijednosti elegancije i stila života. Živahne, začinjene početne note s daškom pržene kave obavijene su jantarom koji dodaje zarazni, moderan dodir. Tajanstveno remek-djelo koje budi osjećaje nostalgije.

  Agneta je zagonetan i diskretan, ali duhovit miris u kojem osjećaj smirenosti i zarazni, tajanstveni veo bude želju za sjedinjenjem s morem, tijelom i dušom.

  Dostupno u Parfumerijama Lana.