PARFUME_info // Ferragamo predstavlja formulu za ljubitelje FUTURIZMA

  Budućnost je tema novog Ferragamo Uomo mirisa Signature: - treći miris iz UOMO kolekcije Ferragamo mirisa govori o budućoj Firenci, gdje jedan odvažan i ambiciozan čovjek potvrđuje svoju snažnu osobnost i besprijekoran bezvremenski stil Salvatore Ferragama – objavio je danas Martimex. - Priča o ovom čovjeku i novom mirisu održava se u Firenci 2127. godine, simboličnog datuma, točno 200 godina nakon puta koji je doveo Salvatore Ferragama natrag iz Kalifornije u Toskanu, gdje je počeo graditi uspjeh svojeg brenda. U ovoj futurističkoj viziji, tipičnoj za brend, tri različita muškarca natječu se u Ferragamo utrci. U urbanoj utrci ove bočice postaju vozila, dok futuristička svjetla naglašavaju efekt brzine i završne detalje svake bočice u kontinuiranom spoju stvarnosti i fantazije - .

   

  UOMO FRA 2018 1080x1920px 01 cr


  Uomo Signature
  Parfumer: Alberto Morillas
  Olfaktivna obitelj: Orijentalno-kožna

  Alberto Morillas interpretira ovo putovanje stvarajući tamniji miris koji ostavlja bogat i senzualan osjećaj zadržavanja, između kožnih nota koje podsjećaju na tradiciju Firence i novu zavodljivost sa notama pečene kave i zrna tonke.

  UOMO Salvatore Ferrragamo Signature miris otvara se svježinom talijanskog citrusa, podsjećajući na divlju kalabrijsku zemlju; dok su esencije grejpa i mandarine uokvirene dinamikom ružičastog papra.
  Drvenasta elegancija u srcu mirisa, oblikovana je sofisticiranim potpisom čempresa i žestinom kardamoma i cimeta. Duboke i tamne note tonke, kave, pačulija i kože stapaju se i daju završni dodir talijanske muževnosti.

  Na obje strane elegantne crne bočice, u staklo je urezan povijesni Ferragamo logotip kojeg je dizajnirao futuristički slikar Lucio Venna 1930. god., podsjetnik na vezu koji je brend uvijek imao s umjetnošću.
  Cijena: EDP 30 ml 355,10 kn, EDP 50 ml 479,90 kn EDP 100 ml 658,00 kn

   

   UOMO FRA 2018 1080x1920px 01 cr