PARFUME_info // firentinski brend DR. VRANJES donosi kontrastnu, dinamičnu mirisnu igru ruže i duhana ROSA TABACCO

  Poznati firentinski brend Dr. Vranjes, farmaceuta, kemičara i kozmetologa Paula Vranjesa, dostupan je u Martimexu. Taj kreativni Talijan svojedobno je izjavio kako transformacijom prostora možemo uobličiti cjelokupno iskustvo svakodnevnog života.

  04 RosaTabacco Diffuser

  Njegovi elegantni ručno izrađeni ambijentalni mirisi u staklenim bočicama, u prepoznatljivom osmerokutnom obliku inspirirani su Brunelleschijevom kupolom.

  - Svaki ambijentalni miris popraćen je buketom trske. Količina i veličina trske prilagođene su kako bi se osiguralo kontinuirano i trajno širenje mirisa te stvorila sveobuhvatna, očaravajuća atmosfera. Čarolija trenutka, čar susreta, ljepota krajolika, sjećanje na emociju. Filozofija kojima su nadahnuti Dr. Vranjes Firenze mirisi. Ne samo miris, već raspoloženje. Ne samo ukras, već i ambijent – objavio je Martimex.

  06 RosaTabacco Eau de Parfum

  Nova formula ovog prestižnog brenda predstavljena je jučer u parfumeriji Martimex na Britanskom trgu – zvijezdi je ime Rosa Tabacco. Formula je predivan, vrlo elegantan spoj duhana i ruže.

  DRV RT EDP Scented Body Care

  Dojam je kao da se ruža krije ispod eteričnog sloja duhana, koji se na prvu osjeti, a zatim propušta ružine note da blago i romantično osvoje um i emocije. I tako satima, dešava se ta mirisna igra ovih nota koje imaju kontrastni karakter no njihova je igra čudesna, natječu se za prevlast, svako malo jedan nadjača drugog, vrlo posebna kombinacija i užitak.

  Jedinstveni je to spoj neočekivanog susreta puderaste ruže i toplih listova duhana. Rosa Tabacco prvi je miris koji je kreiran u svim kategorijama proizvoda za dom i njegu tijela.

  05 RosaTabacco Dr. Paolo Vranjes

  Kada Ruža, kraljica cvijeća s intenzivnom cvjetnom i romantičnom osobnošću, susreće Duhan, mošusni i senzualni karakter s životinjskom esencijom, pojavljuje se Rosa Tabacco, novo olfaktivno remek djelo dr. Paola Vranjesa – objavio je Martimex.

  Dr. Vranjes Firenze Martimex Britanac 10

  Fotografije Martimex Britanac - Doris Fatur

  Rosa Tabacco je bogata, primamljiva i višestruka mješavina. Evocira strast i toplinu ljubavne priče rođene iz goleme odlučnosti dvoje ljubavnika koji dolaze iz različitih mjesta i kultura. Olfaktivna piramida mirisa podsjeća na glavne faze ove problematične veze i ona je puna emocija.

  @dubravkapz #parfume #martimex #drvranjes #parfumery #zagreb #tabacco #rose ♬ original sound - Dubravka Prpic Znaor


  Dr. Vranjes Firenze Martimex Britanac 13

  Jedinstveni miris intenzivnog i uvjerljivog karaktera. Jak, intrigantan, nekonvencionalan, iznenađujući, šarmantan i topao, pripada cvjetno-orijentalnoj obitelji mirisa.

  Dr. Vranjes Firenze Martimex Britanac 5

  Fotografije Martimex Britanac - Doris Fatur

  Damaščanska ruža, poznata i kao turska ruža, svojim citrusno-puderastim nijansama evocira trajnu uspomenu na prvi susret, sačinjen od jedinstvenih i kontrastnih emocija.

  DRV RT Home Diffuser vertical

  Srce nota duhana i jantara grije i obavija, kako to samo prava ljubav može. Slatka i životinjska baza sastavljena od mošusa i vanilije spaja osobnosti dvoje ljubavnika u jednu dušu, snažnu, ujedinjenu i upornu unatoč nedaćama.

  03 RosaTabacco PersonalCare

  Novi miris Rosa Tabacco dostupan je u kategorijama: miris za dom, za auto, svijeća, parfemska voda, sprej za kosu, za tijelo, losion za tijelo.

  Dr. Vranjes Firenze Martimex Britanac 3

  Fotografije Martimex Britanac - Doris Fatur

  Dr. Vranjes Firenze Martimex Britanac 2

  Dr. Vranjes Firenze Martimex Britanac 8

  Dr. Vranjes Firenze Martimex Britanac 7

  Dr. Vranjes Firenze Martimex Britanac 11