PARFUME_info // Lancôme predstavlja parfemsku vodu La vie est belle L’Extrait

  - Kroz uvjerenje da je sreća pravo blago, Lancôme predstavlja parfemsku vodu La vie est belle L’Extrait. Snažan, ali nježan duet ruže i blijede perunike, pojačan dubinom akorda ouda i zarobljen u zlatnoj bočici. Preplavljen tajanstvenošću, ovaj luksuzni miris utjelovljuje ideju da je svaka prolazna sekunda sreće dragocjena - javlja brend.

  lan fraw lveb l extrait 23 digital packshot 1 1 rgb

  La vie est belle L’Extrait, koji su osmislili majstori parfumeri Anne Flipo i Dominique Ropion, dvoje kreatora originalne parfemske vode iz 2012.

  Miris je prvi Lancômeov miris koji sadržava drvenastu peruniku. Izjava o luksuzu koju izgovara svaki pojedini sastojak u formuli. Olfaktivni prijevod zlatne sreće.

  Vjeran cvjetnom gurmanskom potpisu mirisa La vie est belle, L'Extrait je reinterpretacija simbolične parfemske vode koja stvara sofisticirano i duboko senzualno olfaktivno iskustvo s nekim od najprofinjenijih sastojaka iz palete parfumera.

  lan fraw lveb l extrait 23 digital gifting pack 16 9 rgb

  Sveta smola olibanum ili akord tamjana u gornjim notama dodaje začinski zaokret legendarnom svježem i voćnom početku, miješajući bergamot i akord crvenog voća. U srcu kompozicije nalazi se esencija ruže koja oživljava buket, dok maslac blijede perunike naglašava njegovu sofisticiranost. Prvi put u La vie est belle, akord ouda mirisu donosi drveni potpis, ali i dubinu, bogatstvo i tajanstvenost u legendarni trag.

  Za L’Extrait zadržali smo karakteristične note mirisa La vie est belle, dok smo intenzivirali drveni potpis složenim, zadivljujućim aspektima. To je zagonetan, misteriozan miris. Anne Flipo

  S L’Extraitom stvorili smo miris koji utjelovljuje bogatstvo drveća. Miris prožet toplim, jantarnim notama koje se savršeno stapaju sa zadivljujućom dubinom ouda. To je sofisticirano i duboko senzualno olfaktivno iskustvo. Dominique Ropion

  lan fraw lveb l extrait 23 digital gifting compo 1 1 rgb