PARFUME_info // mirisi FRESH I INTENSE zajedno donose kemiju zajedništva

  Kozmetička kuća Avon predstavlja Attraction ONE mirise koji donose koncept povezivanja kroz parfeme: - Po prvi puta imamo mirise koji potiču kemiju između dvoje ljudi, produžavajući osjećaj zajedništva - čak i kada nisu zajedno. Linija se sastoji od dva parfema, Fresh i Intense - .

  Attraction ONE him and her

  The One akord u sebi kombinira kremastu tonku i sočnu limetu kreirajući auru u iskričavom duhu oba parfema. Mogu ih koristiti i žene i muškarci, naglašavajući svoju osobnost balansiranjem između svježine i senzualnosti.

  - Kao jedna od vodećih kompanija u svijetu mirisa, Avon lansiranjem unisex parfema poziva korisnike da preispitaju svoj stav o mirisima, a kada su u pitanju spol i senzualnost. Oba parfema su univerzalna i naglašavaju ono što partneri najviše cijene: osjećaj bliskosti čak i kada su fizički odvojeni - ističe Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću u Hrvatskoj.

  Attraction ONE him and her

  Avon Attraction FRESH je citrusni, aromatični i drvenasti miris koji se otvara brazilskom narančom uz cvjetne note ljubičice i sočne smokve. U srednjim notama kriju se cvijet limuna i šafrana, a zatvaraju The One akordom. U bazi mirisa leži kombinacija cedrovine, benzoina i nježnog mošusa.

  Avon Attraction INTENSE je orijentalna, drvenasta i jantarna kombinacija zahvaljujući čistoj i začinskoj kombinaciji kardamoma, roza bibera i specijalne note Bergamot NaturePrint u vrhu mirisa. U srednjim notama Transluzone donosi osjećaj suvremenosti i pokreta uz svježinu cvijeta naranče i senzualnost The One akorda. Slatka vanilija u kombinaciji sa sandalovinom i bogatim ekstraktom Santos SFE kave stvara bazni mirisni trag.

   Avon Attraction One FRESH i INTENSE unisex parfeme možete pronaći u Avonovom katalogu po cijeni od 134,90 kn.

   Attraction ONE him and her