PARFUME_info // novi PRADA PARADOX miris ima bočicu u obliku njihova prepoznatljivog znaka

  Trokut na kojemu piše Prada dio je modne povijesti, već više dekada Miuccia i njezin tim pod tim znakom donose kreativnost i inovaciju. Sada je upravo taj oblik postao bočica novog mirisa Paradox.

  thumbnail

  - Novi prepoznatljivi ženski miris istražuje simbiozu kontradiktornosti koje su temelj brenda Prada: spoj ručne radinosti i tehnologije, tradicije i suvremenosti, zahtjevnosti i uglađenosti, discipline i mašte. U ovom novostvorenom prostoru nastaje Prada Paradoxe, miris koji je jednako zagonetan i ugodan – javlja talijanski brend.

  U skladu s kreativnim duhom brenda i pod vodstvom kreativnih direktora Miuccie Prada i Rafa Simonsa, miris su osmislili majstorski parfumeri škole Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Miasondieu, kako bi ujedinili bezvremenost i avangardu, prirodu i inovaciju – objavila je Prada.

   Paradoxe 1

  Prada Paradoxe slavi višedimenzionalnost u odnosu suprotnosti te ponovno definira intenzivnu ženstvenu senzualnost kroz kontrast različitih izražaja. Dominantne note gorke naranče i jasmina, bezvremenski cvjetni tonovi buketa bijelog cvijeća kojima su kontrast avangardne prepoznatljive arome Ambrofix i Serenolide spajaju se kako bi se stvorio intiman i dugotrajan trag parfema kojim prevladava živahna toplina.

  Neočekivana dimenzija senzualnosti otkriva se kroz upotrebu arome Ambrofix koja se obično stavlja u muške mirise. Iz tog se inovativnog biološki prerađenog jantara prirodno izvlači moćna, stabilna i autentična drvenasta nota ambergrisa.

  prada emma

  EMMA WATSON - LICE MIRISA

  Jedna od najraširenijih aroma na svijetu je Serenolide, nova i revolucionarna molekula mošusa koja nudi novu definiciju intenziteta tako da ostavlja prepoznatljiv, ali intiman trag. Elegantni mošus ostavlja intenzivni trag dužeg trajanja nego inače te se stoga njegove gornje note mogu primijetiti istog časa i djeluje tako da stvara osjećaj druge kože.

  Prada Paradoxe, parfemska voda; 30ml – 559,00 HRK (74,19 EUR)
  Prada Paradoxe, parfemska voda; 50ml – 779,00 HRK (103,39 EUR)
  Prada Paradoxe, parfemska voda; 100ml – 1115,00 HRK (147,99 EUR)

  Paradoxe 2