PARFUME_info // novi YSL miris LIBRE definicija je luksuza i slobode

  Oduvijek sam htio biti u službi žena. Drugim riječima, služiti ih. Služiti njihovim tijelima, njihovim gestama, njihovim stavovima, njihovim životima. Htio sam im praviti društvo u njihovom velikom pokretu oslobođenja koje je definiralo naše proteklo stoljeće – Yves Saint Laurent.

  Za žene današnjice sloboda je ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju i uspjeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema vlastitim pravilima. Zato što vi ostajete vjerne sebi. Bez kompromisa. Bez proturječnosti – moto je nove kampanje mirisa Libre, seksi i cool cvjetne kreacije, objavio je brend. - Narastao između Francuske i Maroka. Osmišljen između Pariza i New Yorka. Negdje na granici između muževnosti i ženstvenosti... - .

  NEW FEM SL RP SP Q HD 6

  Ključne note mirisa su narančin cvijet, lavanda, mandarina, vanilija i jantar.

  Nakon 7 godina i preko 1500 varijacija, Libre je kreiran u susretu dvoje majstora kreatora parfema, Anne Flipo i Carlosa Benaïma. - Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom – objavili su parfumeri.

  Carlos Benaïm - Fougère ili „paprat” na francuskom akord je koji su razvili kreatori parfema, čiji naziv potječe od prvog parfema te vrste. Većina muških mirisa pripada toj obitelji. Anne je došla s iznimno inovativnom idejom da u to umiješa ekstremno ženstvene, senzualne i bogate note poput cvijeta naranče. Taj ga konflikt čini jedinstvenim. To je prvi put da se itko poigrava s tom dualnosti - .

  Anne Flipo: - Tenzija postoji u svakom stadiju razvoja note, nešto između cvijeta naranče i jantara, citrusa, šuma - .

  Za Libre je dizajnerica bočice Suzanne Dalton je preokrenula ikonski YSL naopačke, oblikovala ga tako da prati oštre uglove bočice i zalijepila ga na staklo – kreatorski dragulj.

  NEW FEM SL RP SP Q HD 6


  Ambasadorica novog parfema je Dua Lipa.
  „Sloboda žene u 2019. je neupitna. Živimo život prema vlastitim pravilima.” Dua Lipa, dobitnica nagrade za najbolju britansku solo-izvođačicu i najbolju britansku debitanticu. Posljednje dvije godine Dua Lipa bila je i najslušanija izvođačica na stranicama za streaming na svijetu.
  Cijene: Libre 30 ml 502 kn, 50 ml 733 kn, 90 ml 988 kn

  NEW FEM SL RP SP Q HD 6