PARFUME_info // PARAGON je holistička priča o intenzivnom unutarnjem iskustvu

  Svojim trećim mirisom, Paragon, The Hedonist Collection podiže holističku viziju na višu razinu. Pozivajući se na svete šume i biljke, miris usavršava put postignuća - objavio je Initio Parfums.

  Nakon REHAB-a i MUSK TERAPIJE, namijenjenih fizičkom i emocionalnom tijelu, PARAGON se obraća duhovnom tijelu i vodi svoje obožavatelje do intenzivnijeg unutarnjeg iskustva – objavio je vrend Initio Parfums.

  1 PARAGON VERTICAL A4 Flacon cr

  Kao miris, PARAGON sadrži botaničku dušu Palo Santo i bijele kadulje. Privlači blagotvorna svojstva ovih svetih biljaka, čija se upotreba potajno prenosila kroz ceremonije inicijacije koje datiraju od prvih linija šamana Inka. Ova mistična mješavina ima i zaštitnu i pročišćavajuću moć. INITIO Parfums Privés posuđuje element magije od šamana, donosi sklad u suvremenoj formuli koja je snažna i postojana.

  PARAGON je vibrantan i raznovrstan miris. Spaja umirujući utjecaj bergamota i lavande sa snagom papra, stimulira um i otvara srce. Miris daje zaštitnu auru oko fizičkog, emocionalnog i duhovnog tijela.

  Ključne note:
  PALO SANTO - Obično se opisuje kao svijetli, slatki, limunasti, drveni miris, lagano mošusan. Snaga zaštite. Svojstva koja čiste negativnu energiju i potiču dobrobit. Njegov miris opušta.
  WHITE SAGE - Nota puna kontrasta: aroma i ambra, svježa i topla. Jaka svojstva pročišćavanja, također se koriste za čišćenje i transformaciju energije.
  LAVANDA - Meka, cvjetna i voćna. Ima zaokruženost slatke balzamične note. Lavanda ima umirujuća svojstva. Pomaže u uspostavljanju odnosa povjerenja između pojedinaca.
  CRNI PAPAR - Topao i mošusan, sa cvjetnom, puderastom notom irisa. Ne samo da se smatra da stimulira um, nego grije i najhladnije srce.

  5 PARAGON HORIZONTAL 1x2